Werken op locatie

Heb je werk dat je in-house wilt uitvoeren, maar kom je handen tekort? Onze teams zijn thuis in alle soorten repetitief handwerk. Je schakelt ons in voor allerlei klussen: van logistieke opdrachten tot montagewerk en alles wat daartussen zit. En je mag ervan op aan: stiptheid en kwaliteit maken wij onze prioriteit.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1235.jpeg

Werken op locatie, wat is dat precies?

Bij werken op locatie gaan onze medewerkers het handwerk uitvoeren op een locatie naar jouw keuze. Stickers kleven, magazijnen ordenen of displays bouwen, wij zijn heel wat gewend. 

Kom je handen tekort voor een bepaalde job? En kan je niet rekenen op interimkrachten? Dan klaren wij die klus wel even.

En is er iemand ziek op de dag van de werken? Dan zorgen wij zelf voor kwaliteitsvolle vervanging. Op Kaliber kan je rekenen. 

Bel ons even op! 014 21 18 04

Kaliber K's

Wij werken graag op de locatie die jij kiest

Waarom werken op locatie door Kaliber?


Steeds hetzelfde team

Bij Kaliber vinden we stabiliteit en structuur heel belangrijk. Ook voor onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat er bij jou steeds hetzelfde team over de vloer komt. Zo hoef je maar één keer de opdracht uit te leggen en blenden we snel met jouw team. Is er een Kaliber-collega ziek? Dan zorgen we zelf voor vervanging.

Gedreven werkkrachten

Onze medewerkers zijn dankbaar dat ze mogen werken. Daardoor wandelen ze dagelijks met een 'big smile' je werksite binnen. En blije werknemers zijn goede werknemers, want niets is hen teveel. Ze willen jou trots maken en geruststellen. Elke dag opnieuw.

Eén aanspreekpunt

Elk Kaliber-team bestaat uit 4 tot 8 medewerkers die we intensief trainen. Een ervaren werkbegeleider stuurt het team aan en waakt over de kwaliteit. Die begeleider is ook jouw. En wees gerust, jouw huisregels zijn de onze. Onze teams gaan bij je aan de slag volgens jouw werkwijze en procedures. Bovendien schakel je ons in voor korte en lange opdrachten.

Onze klanten aan het woord