Assemblage

Moeten je producten nog in elkaar worden gezet? No problem! Jij levert de onderdelen aan, wij zetten het product in elkaar. Tetrisgewijs of volgens een specifieke handleiding. Of het nu gaat om stoelen, matrassen of fietsbatterijen. Wij assembleren alles, want je weet, ons team is van een bijzonder kaliber!

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1258.jpeg
Kaliber K's

Wij helpen je graag met al je assemblagewerk

Waarom zijn wij de geknipte assemblage partner?


Snel uit de startblokken

Nieuwe projecten kunnen bij Kaliber grote snelheid maken. In goed overleg met de klant, is het mogelijk om van een uitdaging zeer snel tot een startschot te evolueren. 

Grote waaier aan oplossingen

Alle facetten van assemblage zijn bespreekbaar. Al staat het niet neergeschreven op onze website, dat betekent niet dat we het niet met veel plezier en passie voor je uitzoeken en oplossen!

Actief in diverse sectoren

We zijn fier dat we al heel wat ervaring in onze rugzak hebben zitten. Kaliber werkt met spelers uit zeer uiteenlopende sectoren samen voor assemblage-projecten.

Demontage volgens VLAREMA 8

Wij voeren ontmantelingen deskundig uit volgens VLAREMA 8. Deze richtlijnen brengen ons een stapje verder naar de circulaire economie en naar meer en efficiëntere recyclage.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

norta-fietsen-eddy-van-hemelen.jpeg

“Het Kaliber team staat hier elke dag stipt om 8u met een glimlach.” - Norta

Manuele montage
Werken op locatie

Norta klopte destijds bij Kaliber aan voor het montagewerk van hun fietsonderdelen. Een repetitief en monotoon werkje waarvoor je niet snel gedreven werkkrachten vindt. Gelukkig wel bij ons. Hoe die samenwerking verloopt? Wij laten de zaakvoerder van Norta zelf aan het woord.

Lees meer

Waarom assemblage door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Assemblage, wat is dat precies?

Assemblage is het samenstellen van een product vanuit losse onderdelen. Denk aan het monteren van een puzzel aan sanitaire componenten, verluchtingssystemen die worden geassembleerd. Of aan machineonderdelen en boxsprings die van a tot z worden gemaakt.

Bij Kaliber zijn we van alle markten thuis! Wij helpen je graag met al je assemblagewerk.

Contacteer ons!

Quotes van onze klanten