Assemblage

Moeten je producten nog in elkaar worden gezet? No problem! Jij levert de onderdelen aan, wij zetten het product in elkaar. Tetrisgewijs of volgens een specifieke handleiding. Of het nu gaat om stoelen, matrassen of fietsbatterijen. Wij assembleren alles, want je weet, ons team is van een bijzonder kaliber!

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1258.jpeg

Assemblage, wat is dat precies?

Assemblage is het samenstellen van een product vanuit losse onderdelen. Denk aan het monteren van een puzzel aan sanitaire componenten, verluchtingssystemen die worden geassembleerd. Of aan machineonderdelen en boxsprings die van a tot z worden gemaakt.

Bij Kaliber zijn we van alle markten thuis! Wij helpen je graag met al je assemblagewerk.

Contacteer ons!

Kaliber K's

Wij helpen je graag met al je assemblagewerk

Waarom assemblage door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Onze klanten aan het woord