Assemblage op maat

Wil je een ongewoon product laten bewerken of monteren en heb je vaste handen nodig? Zoek je een nauwkeurige oplossing op maat wat assembleren betreft? Ons ervaren assemblageteam kan jou vast een handje helpen.

assemblage.jpeg

Assemblage op maat, wat is dat precies?

Bij assemblage op maat luisteren we naar jouw wensen en stellen we een offerte op die volledig aan jouw eisen voldoet. Wij kunnen alles monteren en bewerken

Het is dus geen kwestie meer of we jou kunnen helpen, maar wel wanneer. 

Bel ons even op! 014 21 18 04

Waarom assemblage op maat door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten