Kaliber geschenkdozen

Wil jij jouw medewerkers of klanten een waardevol relatiegeschenk geven? Wij vullen onze geschenkdozen met lekkere hapjes en drankjes. Verpakt met een sleeve in jouw huisstijl, met je eigen logo en branding.

Kies een geschenkdoos uit het vaste aanbod of stel er eentje samen op maat. Alles is mogelijk!

Bekijk onze geschenkdozen

geschenkdozen-kaliber.png

Relatiegeschenken: wat Kaliber voor je doet


zuiders-x-sterk-1-all.png

Helemaal in je huisstijl

Geef je relaties lekkers om te snoepen of te drinken. Kaliber stelt je geschenkdoos samen en verpakt die netjes: met je logo en in de kleuren van je huisstijl. Da’s pas uitpakken.

zoete-zonde-2-all.png

Voor en door bijzonder talent

Met een relatiegeschenk van Kaliber geef je ook de maatschappij een cadeau. Want Kaliber begeleidt mensen die het moeilijk hebben om stand te houden op de arbeidsmarkt. Geef jij dat bijzondere talent ook een duwtje in de rug?

ontijbt-3-all.png

Voor ieder wat wils

Chocolade, granola of toch liever bubbels? Kies tussen de vele mogelijkheden uit het vaste aanbod van Kaliber. Of stel je geschenkdoos samen op maat.

Onze geschenkdozen

Neem een duik in ons aanbod

Benieuwd welke geschenkboxen wij allemaal op het menu hebben staan? Breng een bezoekje aan onze webshop en leer ze één voor één kennen. 

Een luxe ontbijt, een pakket vol heerlijke wijnen of Italiaanse verwennerij? Dat en nog veel meer vind je op onze Kalibershop terug!

Ontdek alle geschenkdozen

Wij helpen je graag vooruit

Heb je een vraag over onze geschenkdozen?

Wil je meer weten over onze geschenkdozen? Of wil je een geschenkbox die volledig op maat wordt samengesteld? Inge, onze verantwoordelijke voor onthaal en communicatie, helpt je graag verder via 014 21 18 04

Zij zorgt ervoor dat je vraag rond onze geschenkdozen terechtkomt bij de juiste collega van Kaliber. Beloofd!

Bel Inge even op

inge-reypens.jpg