Welkom bij Kaliber

Activiteiten waar er kwalitatief handwerk aan te pas komt, dat is ons handelsmerk. Het unieke aan ons verhaal? We geven hiermee ook de kwetsbare groepen in de samenleving een kans. 

Want iedereen heeft talent. Ook mensen met een zogenaamde arbeidsbeperking. Wij zorgen er al meer dan 50 jaar voor dat die mensen een volwaardige rol spelen op de arbeidsmarkt. Mensen met een bijzonder talent, apart denkvermogen of buitengewone focus komen in onze sector goed van pas. Want precisiewerk is iets dat wij altijd garanderen.

kaliber-team.jpeg

Wij hebben bijzonder talent in huis voor bijzondere uitdagingen

Elk bedrijf en iedere organisatie staat regelmatig voor uitdagingen. Dan heb je een partner nodig die je ondersteunt met de nodige flexibiliteit en kwaliteit. Challenge accepted! Ja, Kaliber wil heel graag die partner voor jou zijn.

We maken de match tussen jouw uitdagingen en de sterktes van het Kaliber-team. Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Bovendien zijn Kaliber werkkrachten blije werkkrachten, want ze zijn ongelooflijk dankbaar dat ze die kansen krijgen.

Bij Kaliber vind je talent dat uiterst nauwkeurig en gefocust werkt. Daardoor geniet je altijd de hoogste kwaliteit. Dus leg ons je uitdagingen gerust voor en laat je verrassen door ons voorstel.

Kaliber K's

Wat we bij Kaliber doen?

kvf-wit-rood.png

Ben jij een Vriend-van-Kaliber?

Heb je ‘t al gehoord? Vrienden-van-Kaliber is een gloednieuw initiatief waarmee jij als ambassadeur mee vorm kunt geven aan onze toekomst.

Word gratis lid, krijg toegang tot tal van leuke activiteiten en werk samen met ons aan een betere toekomst. Je maakt bovendien kans op een geschenkdoos boordevol lekkers!
 

Schrijf je in


Wij gaan voor een win-win partnership

Terwijl jij beschikt over een flexibele en verrassend veelzijdige partner die altijd topkwaliteit levert, creëer je ook kansen in onze maatschappij. Win-win!

Want door in zee te gaan met Kaliber creëren onze klanten ruim 200 jobs voor mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Ze kunnen hun talenten ontplooien, bouwen een sociaal netwerk uit en krijgen een zinvolle invulling van hun leven. Mooi, hé!

Neem vrijblijvend contact op

kaliber-team3.jpeg

Of vraag het aan Inge!

Maak kennis met Inge, onze verantwoordelijke voor onthaal en communicatie.
Zij zorgt ervoor dat je vraag terechtkomt bij de juiste persoon.

Je krijgt haar wellicht aan de lijn als je Kaliber belt op 014 21 18 04.

Bel Inge even op

bpf6329.jpg