“Kaliber bouwt enthousiast mee aan ons bedrijf. Elkaar het succes gunnen, dat is pas een écht partnership.” - Gardeos

Houtwerk

Bij Kaliber hebben we wel wat bouwtalent in huis. Dat kwam voor Gardeos heel goed uit. Zij ontwerpen namelijk modulaire houtbouwsystemen en klopten bij ons aan voor professionele hulp bij hun productieproces. Benieuwd hoe die samenwerking verloopt? Ontdek het hier!

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1301.jpeg

Testimonial

Hoe klanten ons ervaren

“Wij doen niet aan de zero-sum game. Dankzij Kaliber is onze samenwerking een win-win situatie. Eentje waarvan we beiden beter worden. ”

1651656749128.jpeg

Thijs Dewindt

Gardeos

Dankzij een slim, modulair houtbouwsysteem bouwt Gardeos tuingebouwen op maat. Zo bouwen zij voor jou een kwalitatief tuinkantoor, poolhouse of ander bijgebouw. Zelfs sauna’s maken ze. Iets voor jou? Neem een kijkje op www.gardeos.be.

Hout frezen en bouwblokken produceren

“Bij Gardeos hebben we een wereldwijd gepatenteerde houtbouwtechniek ontwikkeld. Een beetje vergelijkbaar met de Knex van vroeger. Door kwalitatieve houtblokken te maken die in elkaar klikken, bouwen we snel en doeltreffend houten ruimtes”, vertelt Thijs Dewindt, zaakvoerder van Gardeos.

“Waar Kaliber precies helpt in dat proces? Zij hebben contacten met een betrouwbare houtleverancier en maken de bouwblokken waarmee wij aan de slag gaan. Kaliber freest de houtblokken zodat wij ze in elkaar kunnen klikken”, gaat Thijs verder.

Meer dan een supplier

Bij de opstart zocht Gardeos een partner die wilde helpen in de productie van hun houtblokken. Dankzij een oproep van het Europees Sociaal Fonds kwamen ze in contact met Kaliber. “En daar zijn we nog steeds dankbaar voor”, benadrukt Thijs gedreven .

“Kaliber is echt wel meer dan een supplier voor ons. Tegen een supplier zou je zeggen: “ik wil een balk op die lengte”, maar bij Kaliber is het anders. We zeggen niet gewoon we willen, we gaan echt met hen praten. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we tot het beste product komen? 

Zij zijn gegroeid van een supplier tot een businesspartner die meebouwt aan ons bedrijf. Een partner die toekomstgericht denkt en echt wil samenwerken aan een beter product. Zij willen samen met Gardeos groeien. Dat is misschien wel het mooiste aan onze samenwerking.”

Flexibel in werkkrachten inschakelen

Afhankelijk van de week en hoeveel werk er op onze plank ligt, schakelen we Kaliber in. Soms zijn dat twee extra paar handen, soms zijn het er vier of zes. Die flexibiliteit is zeer waardevol voor ons. Want daardoor hebben wij altijd precies genoeg werkkrachten voor onze fluctuerende aanvragen. Nooit te veel, nooit te weinig, precies genoeg.

Leuke atmosfeer

Als je bij Kaliber rondloopt, voel je ‘t meteen aan de atmosfeer. Het is er leuk werken. Die mensen zijn daar echt gelukkig. En dat voelt ook als partner leuk aan, dat je werkt met een bedrijf dat zorg draagt voor zijn personeel.

Ook de prachtige mentaliteit van elkaar het succes gunnen, is iets dat we koesteren. Ons partnership is dan ook geen zero-sum game, maar eentje waarvan we beiden beter worden.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1292.jpeg

Ook hulp nodig bij je houtwerk? Schakel ons in!

Neem vrijblijvend contact met op met Inge!

T: 014/69. 84. 81
M: info@kalibermaatwerk.be

Neem contact op