Displays

Kaliber vouwt, bouwt en vult displays. Of het nu gaat om kaarsen, verfborstels of borrelnootjes, dat maakt voor ons niets uit. We maken jouw displays zendklaar, zodat ze binnenkort schitteren in je winkels, showroom of kantoor. That's nuts!

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1315.jpeg

Displays, wat is dat precies?

Displays zijn presentatieborden die voornamelijk voor informele of commerciële doeleinden worden gebruikt. Je hebt ze in alle vormen en formaten. Gevuld met toonmateriaal of zonder.

Ons team bouwt ze op voor jouw beurs, vult ze met producten om je merk te accentueren in winkelpunten of vouwt ze zodat jij ze kan gebruiken om je kantoor kleur te geven. 

Contacteer ons!

Waarom displays laten maken door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten