"Altijd hulp krijgen van hetzelfde team, dat schept een band" - DOMO Elektro

Logistiek
Logistiek op maat
Werken op locatie

DOMO Elektro schakelde ons team 10 jaar geleden in voor hun logistieke taken, orderpicking en ondersteunende jobs voor de magazijniers. Vandaag helpen we hen nog altijd verder. Een ijzersterke band van blindelings vertrouwen. Waarom DOMO Elektro voor Kaliber kiest? Dat vertellen ze je graag zelf!

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1232.jpeg

Testimonial

Hoe klanten ons ervaren

“Kaliber is al 10 jaar onze vaste logistieke partner. Zij sturen steeds opnieuw hetzelfde team naar onze site, waardoor we niets meer moeten uitleggen. Ze kennen hun weg hier en voeren hun taken perfect uit. Zalig, zo samenwerken.”

domo-logo.png

Carla Claes

Domo Elektro

Wil je een feest in huis? Dan moet je bij DOMO Elektro zijn. Deze Belgische elektrogigant beschikt over de meest innovatieve huishoudtoestellen. Gebruiksvriendelijkheid, een mooi design en een goede prijs-kwaliteit verhouding zitten standaard in elk DOMO-toestel. Bovendien gaan ze altijd voor een persoonlijke aanpak en houden ze van lokale samenwerkingen. Zoals met Kaliber.

Vast team van helpende handen

“Kaliber, dat is een team van mensen waar je echt op kunt rekenen” start Carla Claes, COO van DOMO, haar verhaal. “Ze helpen ons al jaren met heel wat logistieke kwesties waarvoor we niet altijd zelf de manschap hebben. We zouden interims kunnen inhuren, ja. Maar die moet je telkens opnieuw opleiden. Dan verlies je veel tijd. Bovendien ben je nog niet zeker of ze wel komen opdagen. Bij Kaliber is die zekerheid er wel. Ze staan er altijd of ze zorgen voor vervanging. En die vervanging leiden ze zelf op. Ideaal.”

Logistieke hulp van lossen tot laden

DOMO Elektro heeft heel wat logistieke taken te vervullen. Containers die leeg moeten, pakketjes die moeten worden herverpakt, orders die moeten worden klaargemaakt. “Daar helpt Kaliber ons bij”, gaat Carla verder. Zelfs onze magazijniers ondersteunen ze in hun takenpakket. Zo herstapelen ze pallets, maken ze setjes van bepaalde producten of voegen ze flyers toe aan verpakkingen. Die in-house hulp kunnen wij niet meer missen."

Lokaal en gedreven team waarop je kunt rekenen

DOMO Elektro is een Belgisch bedrijf. Die trots trekken ze graag door in hun partnerships. Kaliber is daar een uitstekend voorbeeld van. “Kaliber is net zoals DOMO Elektro gelegen in Herentals. Dat maakt de samenwerking nog vlotter verlopen, want ze hoeven niet ver te gaan om hier te geraken. We kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Bovendien voert het team de taken altijd perfect uit”, bevestigt Carla.

Mooie bijdrage aan de maatschappij

“Als we ons steentje kunnen bijdragen aan het milieu of de maatschappij, dan zullen we die kansen grijpen. Dat is immers deel van onze DOMO-missie”, vertelt Carla heel fier. “Dat we door onze samenwerking met Kaliber ook de maatschappij vooruit helpen, is dan ook de kers op de taart.

Want het mag gezegd: de mensen van Kaliber zijn stuk voor stuk talenten die op de klassieke arbeidsmarkt geen kansen krijgen. Toch hebben ze een buitengewoon denkvermogen en langdurige focus dat perfect inzetbaar is in onze sector.

De kans om mee te draaien in onze maatschappij en economie, gunnen wij hen voor de volle 100%. Bovendien worden ze steengoed begeleid, waardoor wij als opdrachtgever gerust zijn.” 

Wederzijds vertrouwen, al meer dan 10 jaar

“Zowel met de begeleiders als met de mensen die de taken uitvoeren, hebben we een hele goede band opgebouwd. De samenwerking met Kaliber loopt niet voor niets al meer dan 10 jaar. Dat wederzijds vertrouwen is goud waard, en dat beseffen we maar al te goed.”

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel ons op +32(0) 14 21 18 04 en vraag naar Dirk.
Hij helpt je graag verder met al je vragen.