“Het klikte van bij de start met alle medewerkers. Ze zijn part of the family” - Casa

Stockage en orderpicking
Verpakken en herverpakken
Logistiek
Werken op locatie

Casa behoort tot onze opdrachtgevers sinds 2018. Waar we oorspronkelijk alleen afvalverwerking deden voor hen, lossen we nu ook containers en hersorteren we producten en labels. Wij vinden de samenwerking met hen een schot in de roos. Of zij ook van die mening zijn? Je leest het hier.

etiketteren-10.jpeg

Testimonial

Hoe klanten ons ervaren

“De essentie is dat het goede werkkrachten zijn die graag en gemotiveerd komen werken, ook voor de lastige taken.”

logo-horizontal.webp

Walter Goossens

Casa

Maak je het graag cozy in huis? Dan ken je Casa wellicht wel. De internationale retailketen staat al meer dan 40 jaar voor gezelligheid en het creëren van een heerlijk thuisgevoel.

En dat doen ze verspreid over heel Europa, met winkels in 8 landen. Met een uitgebreid assortiment in home decorations, vind je er voor elke stijl wel iets.

Repetitief handwerk in het distributiecentrum

We spraken met Walter Goossens van Casa, die meteen terugblikt naar de eerste ontmoeting met Kaliber: “we schakelden Kaliber voor het eerst in in 2018. We waren namelijk op zoek naar werkkrachten om bepaalde repetitieve taken uit te voeren in ons distributiecentrum in Olen.”

“Kaliber bleek hierbij de ideale partner”, gaat Walter verder. “Samen met een begeleider startte hier een team van vier mensen in de afvalverwerking. Zij stonden in voor de verwerking van alle retourgoederen uit NL en BE. Dat gaat van leeggoed verwerken tot afval in de juiste containers plaatsen en teruggestuurde goederen sorteren.”

Lossen van containers en helpende hand bij dienst Kwaliteit


En de tevredenheid was groot, zo blijkt. Want later hielp het team hen ook met het lossen van containers. “Je moet weten, we hebben hier zo’n 4000 containers per jaar die toekomen. Onze vaste equipe kan veel aan, maar dat is toch net iets te veel. Dus helpt Kaliber een handje”, verduidelijkt Walter.

“Omdat we hen 100% vertrouwen, durfden we hen ook te betrekken in alle werkzaamheden die te maken hebben met kwaliteit. Denk aan een product dat ontbreekt in een verpakking, een verpakking die is losgekomen, labels die niet correct gedrukt zijn. Die producten moeten na een grondige controle opnieuw gesorteerd worden. Een job die het Kaliber team respectvol uitvoert.”

Soms iets trager, maar altijd zeer kwalitatief werk

“Het mag gezegd”, geeft Walter toe, “de mensen van Kaliber werken soms iets trager dan onze eigen mensen, maar dat vinden wij helemaal niet erg. Want wat ze doen, doen ze zeer goed. Hun werk is echt kwalitatief in orde, zoals het hoort.”.

Stipt op tijd aanwezig

“Het is fijn dat Kaliber zo dichtbij gelegen is. Dankzij hun eigen vervoer worden ze steeds stipt op tijd gebracht en opgehaald. We kunnen erop rekenen. Daardoor klikte het van bij het begin.“

Enthousiaste ploeg als part of the family

Het leukste aan de helpende handen van Kaliber vindt Walter het enthousiasme waarmee ze dagelijks hun werkdag beginnen: “die mensen zijn blij dat ze mogen werken en doen het werk hier heel graag. Ook al zijn het taken die onze eigen mensen niet graag doen.”

“We zien hen eigenlijk niet meer als een aparte ploeg, ze zijn echt ‘part of the casa family’.”


kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1329.jpeg

Schakel Kaliber ook in voor al je logistiek werk!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

T: 014/69. 84. 81
M: info@kalibermaatwerk.be

Neem contact op