Materiaalbewerking

Naast de montage van allerhande producten, hebben we bij Kaliber ook het gereedschap in huis om materialen te bewerken. Zo boren we gaatjes in platen, brengen we isolatie aan waar nodig en verven we allerhande materialen. Zelfs solderen, doen we! Allemaal met de hand en met een ongeziene precisie, alsof een machine er voor iets tussenzit.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1238.jpeg

Materiaalbewerking, wat is dat precies?

Materiaalbewerking is, zoals het woord al doet vermoeden, de bewerking van allerlei soorten materialen zoals staal, hout en steen. Maar ook textiel, plastic en glas bewerken we. Onze Kaliber medewerkers houden van handenarbeid en staan te springen om jouw producten stuk voor stuk hetzelfde af te werken. 

Leuk weetje: Of het nu gaat om tien, honderd of zelfs duizenden stuks, wij zijn voorbereid op de verwerking van alle aantallen. Kom maar op met die uitdaging!

Waarom materiaalbewerking door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal!

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten.

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten