Verpakken en herverpakken

Zoek je een dienstverlener die je producten verpakt of herverpakt? Onze medewerkers staan klaar om jouw producten zorgzaam en uiterst nauwkeurig in een nieuw jasje te steken. Leuke extra? Correcte prijzen, flexibele service en topkwaliteit garanderen we sowieso. Je merkt het, als jij je hoofd breekt over een uitdaging rond (her)verpakken, dan is Kaliber je aspirine.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0900.jpeg

Verpakken en herverpakken, wat is dat precies?

Het verpakken en herverpakken van producten is het voorzien van een (nieuwe) hoes rond je producten. Hiermee blijven ze langer intact, zijn ze veilig te bewaren en stockeer je ze makkelijk. Karton of plastic? Aan jou de keuze!

Bij Kaliber hebben we de werkkrachten in huis om grote aantallen te verpakken en herverpakken. Zij zijn het gewend om snel en efficiënt te werken in een veilige ruimte zodat de kosten en zorgen voor jou zo klein mogelijk blijven. Een pak van je hart?

Contacteer ons!

Kaliber K's

Wij helpen je graag met al je werk rond verpakken en herverpakken

Waarom verpakken en herverpakken door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Onze klanten aan het woord