Verpakken en herverpakken

Zoek je een dienstverlener die je producten verpakt of herverpakt? Onze medewerkers staan klaar om jouw producten zorgzaam en uiterst nauwkeurig in een nieuw jasje te steken. Leuke extra? Correcte prijzen, flexibele service en topkwaliteit garanderen we sowieso. Je merkt het, als jij je hoofd breekt over een uitdaging rond (her)verpakken, dan is Kaliber je aspirine.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0900.jpeg
Kaliber K's

Wij helpen je graag met al je werk rond verpakken en herverpakken

Waarom zijn wij een goede partner voor verpakken en herverpakken?

Grote capaciteit voor kwalitatief handwerk

Bij Kaliber vind je talent dat uiterst nauwkeurig en gefocust werkt. Daardoor geniet je altijd de hoogste kwaliteit, ook bij grote hoeveelheden repetitief handwerk. 

Complexe handelingen? Absoluut!

Ook bij complex handwerk, dat veel verschillende handelingen inhoudt, blijft de concentratie bij onze werkkrachten groot. Wij zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is. 

Respect voor jouw kwaliteitseisen

We zijn heel benieuwd naar jouw vraag, uitdaging of specifiek project. We zorgen ervoor dat de communicatie continue doorloopt en jullie normen en wensen steeds nageleefd worden.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

etiketteren-10.jpeg

“Het klikte van bij de start met alle medewerkers. Ze zijn part of the family” - Casa

Stockage en orderpicking
Verpakken en herverpakken
Logistiek
Werken op locatie

Casa behoort tot onze opdrachtgevers sinds 2018. Waar we oorspronkelijk alleen afvalverwerking deden voor hen, lossen we nu ook containers en hersorteren we producten en labels. Wij vinden de samenwerking met hen een schot in de roos. Of zij ook van die mening zijn? Je leest het hier.

Lees meer

Waarom verpakken en herverpakken door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Verpakken en herverpakken, wat is dat precies?

Het verpakken en herverpakken van producten is het voorzien van een (nieuwe) hoes rond je producten. Hiermee blijven ze langer intact, zijn ze veilig te bewaren en stockeer je ze makkelijk. Karton of plastic? Aan jou de keuze!

Bij Kaliber hebben we de werkkrachten in huis om grote aantallen te verpakken en herverpakken. Zij zijn het gewend om snel en efficiënt te werken in een veilige ruimte zodat de kosten en zorgen voor jou zo klein mogelijk blijven. Een pak van je hart?

Contacteer ons!

Quotes van onze klanten