“Je krijgt niet voor elke aanpassing een factuur. De flexibiliteit bij Kaliber is opvallend.” - Unwrapp

Verpakken en herverpakken
Sleeven

Bij Unwrapp komt het erop aan bieren onherkenbaar te maken voor blind proeven. Of wij hen wilden helpen bij het sleeven om dit leuke concept mee mogelijk te maken? Met veel plezier! Zaakvoerder van Unwrapp, Merijn van Loenen, getuigt over de samenwerking.

unwrapp-kaliber-referentie.webp

Testimonial

Hoe klanten ons ervaren

“Kaliber heeft een fijne manier van reageren. Alles is dan ook bespreekbaar. Ook als iets net even wat anders moet, krijg je niet meteen een factuur toegestuurd. Die flexibiliteit vinden wij enorm belangrijk."

unwrapp-logo.jpeg

Merijn van Loenen

Owner & Beer Explorer bij Unwrapp

Kwaliteitsbieren onherkenbaar maken

Unwrapp is een bierconcept dat bierdrinkers op een ontvankelijke manier mee wil nemen op een ontdekkingsreis naar smaak. 

Door het merk tijdelijk weg te nemen, wordt de drinker niet beïnvloed en kan hij of zij zich 100% focussen op de smaak van het bier.

tripelbier-01-04-600x400.png

Zo weinig mogelijk logistieke processen

“In het voorjaar van 2023 zocht ik een bedrijf dat zowel het sleeven als het inpakwerk voor ons kon verzorgen, want ik wilde het logistieke proces zo kort mogelijk houden om de kosten te drukken. Veel sleevebedrijven pakken niet in en veel inpakbedrijven sleeven niet. Doordat Kaliber beide diensten aanbiedt tegen een betaalbare prijs, was de keuze snel gemaakt”, vertelt Merijn.

“Ook de locatie was doorslaggevend, want de bieren moeten gebracht en terug opgehaald worden. Hoewel Unwrapp een Nederlands bedrijf is, is Kaliber voor ons maar een uurtje rijden. Ik kan ook een Nederlandse partij zoeken, maar die ligt vaak nog verder weg. Het is het totaalplaatje dat klopte voor ons.”

Delicaat precisiewerk

Het werk dat we voor Unwrapp uitvoeren, is delicaat precisiewerk. Nauwkeurigheid is absolute prioriteit, want je mag geen millimeter product zien bij blind proeven.

“Een tijd geleden hebben we bij Colruyt blikjes pils op de markt gebracht”, vertelt Merijn. “Er moesten toen 80.000 blikjes worden gesleeved. Dat proces is uitstekend verlopen bij Kaliber. Goede controles ook! 

Ze hebben meegedacht hoe we dit het beste konden aanpakken en doen echt hun uiterste best om het zo goed mogelijk te doen. De kwaliteitscontrole is voor hen net zo belangrijk als voor ons”, gaat Merijn verder.
 

Meer over sleeven 

Snel en flexibel in aanpassingen

“Wat fijn is, is dat Kaliber alles op locatie doet en een flexibel bedrijf is. Ze zijn ontvankelijk voor aanpassingen en voeren die snel door. Een sticker toevoegen of aan het sleeveproces iets wijzigen, dat gaat bij Kaliber allemaal heel vlot. Werkelijk alles is bespreekbaar en dat vinden we belangrijk. 

Ook als iets net even iets anders moet, dat je dan niet meteen een factuur toegestuurd krijgt, maakt het verschil”, concludeert Merijn.

sleeve-sleeven-kaliber-machine.jpg
bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten