“Het Kaliber team staat hier elke dag stipt om 8u met een glimlach.” - Norta

Manuele montage
Werken op locatie

Norta klopte destijds bij Kaliber aan voor het montagewerk van hun fietsonderdelen. Een repetitief en monotoon werkje waarvoor je niet snel gedreven werkkrachten vindt. Gelukkig wel bij ons. Hoe die samenwerking verloopt? Wij laten de zaakvoerder van Norta zelf aan het woord.

norta-fietsen-eddy-van-hemelen.jpeg

Testimonial

Hoe klanten ons ervaren

“We zijn enorm geschrokken van de betrouwbaarheid die Kaliber biedt. Elke dag staan die mensen hier stipt op tijd om 8u. Er valt zelden iemand uit. Die zekerheid heb je niet bij interimkrachten.”

norta.jpeg

Eddy Van Hemelen

Norta

Ben je op zoek naar een degelijke e-bike die je kunt personaliseren? Ga dan zeker eens langs bij Norta in Olen. De fabrikant van high-end elektrische fietsen is één van de weinigen die alles in België produceert en bovendien à la carte werkt. Zo kies je bij Norta kleuren die je bij een andere dealer niet vindt. Ze bestellen exact wat jij voor ogen hebt. Liefdevol met de hand gemonteerd, door de talenten van Kaliber.

Kaliber team blendt perfect met eigen team

Zaakvoerder Eddy is razend enthousiast wanneer we hem vragen hoe de samenwerking met Kaliber verloopt. “We werken nu zo’n tweetal jaar samen met Kaliber en dat gaat super vlot. De teamleden staan hier soms al om 7u15 terwijl ze pas om 8u moeten beginnen. Gewoon omdat ze zoveel zin hebben in de werkdag. Dat vind ik straf.

En elke dag staan ze hier met een glimlach. Je zou kunnen zeggen dat ze al fluitend doorheen de werkdag fietsen”, grapt Eddy. “Ook de samenwerking met ons eigen personeel, gaat heel vlot. Ze zijn volledig geïntegreerd. Er wordt bij ons dan ook geen onderscheid gemaakt tussen hun werknemers en die van ons.”

Makkelijk monotoon werk

“Bij de productie van e-bikes komt heel veel montage- en premontagewerk kijken. Bepaalde onderdelen die onze fietsen nodig hebben, moeten voorgemonteerd worden. Eigenlijk is het heel makkelijk, maar wel monotoon handwerk. Daar vind je moeilijk mensen voor, want die vinden het vaak te saai. Voor de mensen van Kaliber is dit werk op hun lijf geschreven”, vertelt Eddy vastberaden.

“Bovendien zitten ze vlak bij de deur in hartje Herentals. Daardoor zijn ze altijd stipt op tijd aanwezig. Een hele geruststelling.”

Betrouwbare begeleider die alles controleert

Elke dag werkt er een team van drie personen en één begeleider bij Norta zelf. “Wat die begeleider precies doet? Het Kaliber team helpen, controleren en onderdelen aanvoeren. Daardoor loopt het hier nu al twee jaar echt op wieltjes,” gaat Eddy verder.

Beleefd team dat makkelijk in de omgang is

“Wij zijn echt heel tevreden van de samenwerking. Het team van Kaliber is ook altijd heel beleefd en makkelijk in de omgang. Een hele leuke ervaring. Ik geef ze een 11/10, dat is een mooie score he? Dat heb ik op school nooit gehaald,” knipoogt Eddy besluitend.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1329.jpeg

Schakel Kaliber ook in voor al je logistiek werk!

Neem vrijblijvend contact met ons op

T: 014/69. 84. 81
M: info@kalibermaatwerk.be