Sleeven

Voorzie je producten van een nieuwe of extra hoes en benut de volledige oppervlakte voor je commerciële boodschap. Onze Kaliber medewerkers pakken jou en je producten maar al te graag in.

sleeven-4.jpeg

Waarom sleeven en niet labelen of etiketteren?

Meer informatie

Met sleeven kan je veel meer ruimte benutten om je informatie of commerciële boodschap kwijt te raken.

Geen witte zones

Met sleeven kan je de volledige verpakking ontwerpen. Met een etiket heb je minder vrijheid en altijd een witte zone.

Opvallende verpakking

Sleeven is stijlvoller en valt beter op in het schap. Want met sleeven kan je een veel creatiever ontwerp kiezen. Een witte fles tover je zo om in een kleurrijke eyecatcher.

Wat is het verschil tussen sleeven en etiketteren?

Sleeven is een alternatief voor etiketteren of bedrukken. We plaatsen daarbij een folie rechtstreeks om jouw flesje, terwijl dat bij etiketteren een label of sticker is. Met sleeven plaats je makkelijk een commerciële boodschap op je product, er is immers veel beschikbare ruimte voor tekst en afbeeldingen

Sleeven is een proces van verwarmen en krimpen, waardoor de folie zowel onderaan als bovenaan mooi aansluit en 100% de vorm van het product behoudt. 

sleeven-4.jpeg

Sleeven met Kaliber, 5 voordelen

sleeven-4.jpeg

1. Grote nauwkeurigheid in repetitief handwerk

Uiterst nauwkeurig en gefocust, daar blinken onze sleeve-medewerkers in uit. Zo geniet jij van de hoogste kwaliteit, zelfs bij grote hoeveelheden repetitief handwerk.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1317.jpeg

2. Complexe handelingen piekfijn in orde

Onze medewerkers zijn misschien niet de allersnelsten, maar wel 100% nauwkeurig. Hun concentratievermogen is vele malen groter dan klassieke arbeiders. Ook complex handwerk met veel handelingen leveren wij piekfijn op.

sleeve-sleeven-kaliber-machine.jpg

3. Streng op kwaliteit

Ben jij heel streng op kwaliteit? Dat treft, want wij zijn dat ook. We volgen jouw richtlijnen op en zorgen ervoor dat ze steeds nageleefd worden. Alleen het allerbeste resultaat is goed genoeg.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0886.jpeg

4. Sterke machines en mankracht

Als we bij Kaliber iets doen, doen we ‘t goed. We vernieuwden in 2019 ons machinepark en hebben nu 3 volledige sleeve-lijnen ter beschikking voor jou. Dat is een unicum in onze sector.

bpf6639-bewerkt.jpg

5. Kleine en grote oplagen

Weinig stuks of juist heel veel? Wij nemen de meest uitdagende sleeve-opdrachten aan. Contacteer ons, dan bekijken we graag hoe we jou uit de nood helpen.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten


Waarom sleeven door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

 

Contacteer ons

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Sleeven, wat is dat precies?

Sleeven is het 360° omwikkelen van je product met een folie. Wil je graag je logo of extra informatie op de sleeve laten drukken? Dat kan!

In tegenstelling tot traditionele etiketten is met sleeven de hele oppervlakte beschikbaar voor jouw commerciële boodschap. Bovendien nemen sleeves perfect de vorm van je product aan, waardoor de look van je product behouden blijft.

Sleeven is zonder twijfel de meest stijlvolle van alle verpakkingen! Bij Kaliber beschikken we over 3 sleeve machines die zowel grote als kleine aantallen verwerken.