Sleeven

Voorzie je producten van een nieuwe of extra hoes en benut de volledige oppervlakte voor je commerciële boodschap. Onze Kaliber medewerkers pakken jou en je producten maar al te graag in.

sleeven-4.jpeg

Sleeven, wat is dat precies?

Sleeven is het 360° omwikkelen van je product met een folie. Wil je graag je logo of extra informatie op de sleeve laten drukken? Dat kan!

In tegenstelling tot traditionele etiketten is met sleeven de hele oppervlakte beschikbaar voor jouw commerciële boodschap. Bovendien nemen sleeves perfect de vorm van je product aan, waardoor de look van je product behouden blijft.

Sleeven is zonder twijfel de meest stijlvolle van alle verpakkingen! Bij Kaliber beschikken we over 3 sleeve machines die zowel grote als kleine aantallen verwerken.

Contacteer ons!

Waarom sleeven door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten