Voedsel verpakken

Laat twee of meerdere voedingsproducten in één verpakking wikkelen voor een commerciële actie. Of voorzie een extra beschermhoes rond jouw eetwaren. Wij maken jouw producten pas écht om op te eten!

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0953.jpeg

Voedsel verpakken, wat is dat precies?

Voedsel verpakken is het samenvoegen en omwikkelen van één of meerdere voedingsproducten in een beschermende folie, hoes of karton. Bij Kaliber verpakken we alle soorten voedsel. Van sauzen en dranken tot koekjes, chocolade en blikvoeding.

Wil je voor een commerciële actie een product voorzien van een leuk gadget of wil je een 3-in-1 promotie voeren? Dan hoef je daar heus jouw standaarden niet voor aan te passen. Ons Kaliber team is het gewend om voedsel te (her)verpakken. Wij volgen de officiële kwaliteitsregels en verzekeren je een piekfijne afwerking. 

Contacteer ons!

Waarom voedsel verpakken door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten