Elektromontage

Of we ook elektronische toestellen met de hand monteren? Vast en zeker! Onze techniekers beschikken dankzij hun gezondheidssituatie over een buitengewone focus. Net wat je nodig hebt bij het precisiewerk van je elektronische apparaten. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Bel ons eens op: 014 21 18 04.

shutterstock-103035632.jpg

Elektromontage, wat is dat precies?

Elektromontage is het in elkaar zetten van elektronische toestellen. Huishoudapparatuur, fitnesstoestellen, en zelfs producten voor verlichting behoren hier zeker toe. 

Wist je trouwens dat wij in-house techniekers hebben? Zij hebben inzicht in jouw producten, hebben een buitengewone focus in al het handwerk dat ze verrichten en zijn meesters dankzij hun ervaring in machinebouw. Zo garanderen we steeds de allerbeste kwaliteit. Gaat er bij jou nu ook een lichtje branden?

Contacteer ons!

Waarom elektromontage door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal!

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten.

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten