Logistiek

Laat je producten door ons team stockeren, transporteren en distribueren. Dankzij de specifieke Warehouse Management procedures die we volgen, zijn je goederen bovendien altijd traceerbaar. Check!

kaliber-eersteklas-maatwerkb0014816.jpeg

Logistiek, wat is dat precies?

Onder logistiek verstaan we bij Kaliber alles dat met de bewaring, bewaking en het transport van je goederen te maken heeft. Ons magazijn heeft ruimte voor zo'n 2.000 pallets, dus er is vast nog plek voor jouw producten. 

Wil je gekoelde producten laten verwerken? Wij beschikken over geconditioneerde ruimtes zodat elk temperatuurgevoelig product zijn kwaliteit behoudt. Cool!

Contacteer ons.

Kaliber K's

Wij helpen je graag met al je logistiek werk

Waarom logistiek laten verzorgen door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Onze klanten aan het woord


dirk-mertens.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.

Bel Dirk even op