Mechanische montage

Heb je montagewerk voor mechanisch apparatuur waar handwerk noodzakelijk is? Bij Kaliber hebben we het materiaal en de mankracht om de montage van jouw ventilatoren, pompen en andere niet-elektronische apparatuur tot in de puntjes te verzorgen.

monteren.jpeg

Mechanische montage, wat is dat precies?

Mechanische montage is het in elkaar zetten van mechanische, niet-elektronische producten. Denk hierbij aan pomp- en ventilatiesystemen, maar ook fietsen en medisch materiaal

Jij levert de onderdelen aan, wij zorgen ervoor dat ze op de juiste manier met elkaar worden verbonden. Met onze alombekende vaste handen en uiterst precieze machines.

Wist je trouwens dat wij in-house techniekers hebben? Zij hebben inzicht in jouw producten, hebben een buitengewone focus in al het handwerk dat ze verrichten en zijn meesters dankzij hun ervaring in machinebouw. Zo garanderen we steeds de allerbeste kwaliteit. Topservice!

Contacteer ons! 

Waarom mechanische montage door Kaliber?

Kwaliteit

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: elke opdracht, groot of klein verzorgen we tot in de puntjes.

Mensgericht

Duurzaam werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zijn twee van onze 'core principles'.

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten