Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Elk bedrijf start vanuit het oogpunt om de wereld een beetje beter te maken. In welk opzicht dan ook. Bij Kaliber is dat niet anders. 

We zijn ons bewust van de impact die we met een bedrijf als Kaliber hebben op de mens, onze maatschappij en het milieu. En we maken die impact het liefst zo positief en zo groot mogelijk. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen, lukt dat.

kaliber-team.jpeg

Hoe we bij Kaliber zelf het verschil maken

Duurzaam werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zijn twee van onze 'core principles'. En die dragen we zo uit: 

  • Begeleiding ‘on the job’ en privé zodat onze medewerkers sterker en weerbaarder zijn. 
  • Opleidingen die de focus van onze medewerkers aanscherpen en hun talenten doen ontwikkelen. Zo wordt de stap naar leven in een normale economie kleiner.
  • Veilige en duurzame productie- en werkmethodes waarmee we ons respect voor de maatschappij en onze leefomgeving willen tonen. People, Planet, Profit.

Hoe jij als klant het verschil maakt

Door voor Kaliber te kiezen, geef jij als opdrachtgever werk aan zo'n 200 mensen die door hun beperking of psychosociale achtergrond weinig kansen hebben op de arbeidsmarkt.

Dankzij die samenwerking moeten zij niet van een uitkering leven en geven ze een zinvolle invulling aan hun leven. Fantastisch, toch?

Benieuwd hoe dat er specifiek aan toegaat?

Lees onze cases

kaliber-team3.jpeg
kvf-wit-rood.png

Ben jij een Vriend-van-Kaliber?

Heb je ‘t al gehoord? Vrienden-van-Kaliber is een gloednieuw initiatief waarmee jij als ambassadeur mee vorm kunt geven aan onze toekomst.

Word gratis lid, krijg toegang tot tal van leuke activiteiten en werk samen met ons aan een betere toekomst. Je maakt bovendien kans op een geschenkdoos boordevol lekkers!
 

Schrijf je in