Verpakken en herverpakken op maat

Matcht onze dienstverlening, zoals die op onze website beschreven staat, niet 100% met jouw uitdaging? Wij werken ook op maat! Bel ons op, dan denken wij graag met je mee.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0896.jpeg

Verpakken en herverpakken op maat, wat houdt dat in?

Verpakken en herverpakken op maat is een extra service die we aanbieden voor al wie niet meteen zijn gading vindt tussen onze diensten. 

Heb je een uitdaging die verschillende diensten omvat? Zoek je een partner in hand- en machinaal werk om een zeer specifiek project te realiseren? Dan zit je bij Kaliber helemaal goed. Ons team houdt van uitdagingen en staat paraat om al je wensen te vervullen. 

Bel ons even op 014 21 18 04 en deel jouw uitdagingen rond verpakken en herverpakken met ons team van Kaliber. 
 

Of vul het contactformulier in

Waarom verpakken en herverpakken op maat door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 
 

Bel ons op

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten