Textielwerk

Heb je snit- en naadwerk in kleine of grote volumes? Van babymutsjes tot mondmaskers, tasjes en alles waarbij naald en draad komt kijken: onze specialisten van het Kaliber-naaiatelier staan al te trappelen om aan het werk te gaan. Kaliber helpt je dan ook naadloos verder: van eerste gesprek tot realisatie.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0853.jpeg

Textiel, wat is dat precies?

Textiel omvat bij Kaliber al het handwerk dat met stof te maken heeft. Denk aan kledij bewerking, stoffen verknippen of tafellakens maken. Als onze naaisters er hun naald, draad en stikmachine voor moeten bovenhalen, dan zit je goed. 

Wist je trouwens dat onze naaisters van een uitzonderlijk Kaliber zijn? Dat komt doordat ze mentaal en fysiek een beetje anders zijn dan wij. Hierdoor beschikken ze over een buitengewone focus die jij en wij niet hebben. Met als gevolg? Dat elk stuk textiel exact hetzelfde bewerkt is. Straf werk!

Contacteer ons!

Waarom textielwerk door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten