Gepubliceerd op 04 april 2023

Waarom onze enclavewerking een betrouwbaar alternatief is voor uitzendkrachten

Het flexibele karakter van tijdelijke uitzendkrachten met het waardevolle aspect van een vast team. Die combinatie is de droom van elk logistiek bedrijf, weet maatwerkbedrijf Kaliber uit Herentals. Enclavewerking biedt een waardevol en betrouwbaar alternatief voor klassieke uitzendkrachten. “Een concept dat enorm aanslaat”, vertelt onze salesverantwoordelijke Dirk Mertens.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1232.jpeg

Wat is enclavewerking precies?

"Enclavewerking betekent dat wij met een ploeg Kaliber medewerkers onder begeleiding komen meehelpen in de core business van je bedrijf.

Vaak zijn het logistieke bedrijven die extra handen nodig hebben in hun magazijn, maar we werken ook als montagespecialisten bij een Belgische fietsenfabrikant, als orderverwerkers bij grote textieldistributeurs of als schrijnwerkers in een bouwbedrijf. We hebben ervaren specialisten in huis voor verschillende sectoren.”

Eigen team dat we zelf opleiden en begeleiden

Als we mensen uit ons eigen team inzetten voor klanten, willen we zeker zijn dat we onze beloftes waarmaken. Ervaren en opgeleide werkkrachten, gelukkige werknemers en een vast team waar je écht op kunt rekenen. Dat is wat we beloven. Daarom werven we onze mensen zelf aan, zorgen we voor een gepaste opleiding en begeleiden we hen tijdens de job. Onze klanten genieten zo van de flexibiliteit van tijdelijke werkkrachten met de zekerheid van een vast team.

287102994-2010997839102747-8882117139782335035-n.jpeg

Samen uit, samen thuis

Daarnaast is ook het gezamenlijk vervoer een grote meerwaarde. Waar uitzendkrachten op eigen houtje naar de toegewezen werkplek gaan, vertrekken onze mensen samen met een bus van bij Kaliber tot bij onze klant. Zo hebben we meteen zicht op zieken en afwezigen. We zorgen dan zelf voor vervanging en garanderen steeds een vast team.

Hoe gaat werken op locatie in zijn werk bij Kaliber?

"Bedrijven die interesse hebben, nemen contact op met mij of een collega. Wij gaan dan ter plaatse om te luisteren naar de noden van de klant. Daarna wordt er een vast team samengesteld van 4 tot 8 personen dat geschikt is om die klant te helpen. Zo krijgt het bedrijf telkens dezelfde vertrouwde gezichten te zien.

Onze werkkrachten zijn maatwerkers die vaak onvoldoende kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Daardoor zijn ze extra gemotiveerd en blij met de job die ze aangereikt krijgen. Bovendien wordt het team altijd aangestuurd door een vaste begeleider, die tevens fungeert als de voornaamste contactpersoon. Gelukkige en betrouwbare werknemers beloven we zo altijd."

Meer over onze enclavewerking 

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1317.jpeg
bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten