Gepubliceerd op 27 februari 2023

Kaliber ontpopt zich met sleeven tot koning onder de maatwerkbedrijven

Je kan het zo gek niet bedenken, of ze doen het. Maatwerkbedrijf Kaliber in Herentals ontpopt zich met een uitgebreid dienstenpakket tot koning onder de maatwerkbedrijven. En dan vooral op vlak van sleeven. Zo blijkt Kaliber met drie sleevemachines in de productieruimte een unicum binnen de maatwerkbedrijven.

kaliber-sleeven-ebook-1.jpg

De kracht van sleeves

Sleeven is het 360° omwikkelen van je product met een folie, al dan niet bedrukt. In tegenstelling tot traditionele etiketten is met sleeven de hele oppervlakte beschikbaar voor een commerciële boodschap. Bovendien nemen sleeves perfect de vorm van het product aan, waardoor de look ervan behouden blijft.

Sleeven als onderdeel van een modern dienstenpakket

Kaliber wil een waardevolle logistieke totaalpartner zijn voor al zijn klanten. Een bedrijf zoals een ander. Door een dienstenpakket aan te bieden dat meegroeit mee met de tendensen in de markt, wil het maatwerkbedrijf de hiaten in de sector opvullen en klanten oprecht verderhelpen.

“Met 3 sleeve lijnen kunnen we zowel kleine als grote opdrachten verwerken. Denk aan 500 stuks, tot 200.000 en meer. Daarmee helpen we heel wat bedrijven verder die elders in de kou blijven staan”, vertelt Dirk Mertens, commercieel directeur bij Kaliber.

 

Deel jouw sleeve-uitdaging met ons

3 sleeve machines om alle sectoren te dekken

De sleevemachines van Kaliber zijn inzetbaar voor alle sectoren. Van de voedings- en cosmeticasector tot zelfs distillerie. Enkele jaren geleden kocht het maatwerkbedrijf een Clever-sleeve lijn aan, die hen in staat stelt om ook lege verpakkingen te sleeven. “Zo kunnen klanten zelf hun gedecoreerde verpakking vullen en flexibeler inspelen op de vraag van de markt”, vertelt Dirk.

sleeven-4.jpeg

Manueel of volledig automatisch sleeven

“Waar veel logistieke bedrijven volautomatisch zijn, bieden wij de twee opties aan. Zo kunnen we voor beperkte oplages ook manueel producten sleeven. Van het snijden van de folie, tot de sleeve over het product schuiven en krimpen, onze werknemers werken zeer nauwkeurig”, aldus Dirk 

Kaliber begeleidt zijn klanten van A tot Z. Wie interesse heeft in een samenwerking kan alvast eens een kijkje nemen op de webpagina rond sleeven.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel ons op +32(0) 14 21 18 04 en vraag naar Dirk.
Hij helpt je graag verder met al je vragen.

Quotes van onze klanten