Welkom, beste vrienden!

We willen hier ons verhaal delen, jouw mening kennen, je mee laten doen, samen nieuwe verhalen-van-Kaliber schrijven, … 

Word een vriend-van-Kaliber

  vvk-kameraad.png

  Kalender


  dwarsdoordekazerne.jpg

  Dwars-Door De Kazerne

  Vrijdag 2 juni vanaf 17u00
  ‘Den Troon’ - Bevrijdingsstraat 31 in Grobbendonk

  jaarverslag-2022-2.png

  Thema-avond

  Woensdag 14 juni om 19u30
  Kaliber, Herenthoutseweg 136

  herentalsfietstfeest.jpg

  Herentals Fietst & Feest

  Do-Vr 27 & 28 juli om 14u30
  Kaliber-G-criterium

  Vrienden-van-Kaliber

  Ons verhaal

  Kaliber!

  Het verhaal van Kaliber is er één van inzet voor het welzijn van mensen in kwetsbare situaties uit de ruime regio Herentals.

  Kaliber creëert voor hen kansen op blijvende tewerkstelling en hanteert de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties als ethisch kompas. Vanuit die visie willen we alle belanghebbenden betrekken bij onze werking. Vandaar dit initiatief.

  Door Frank Tegenbos, vriend van Jan-en-alleman

  Wie zijn de Vrienden-van-Kaliber?

  Het is een netwerk van geïnteresseerden, sympathisanten, supporters, ambassadeurs, vrijwilligers … die zich op de één of andere manier betrokken voelen bij het project-van-Kaliber. 

  We willen mensen met de meest diverse persoonlijke en professionele achtergronden samenbrengen om het wel en wee van Kaliber te volgen en te verspreiden, feedback te geven en ideeën aan te reiken.

  Interesse?

  We zijn van plan regelmatig te verzamelen. Deelnemen aan activiteiten van de Vrienden-van-Kaliber is volledig vrijblijvend: kies wat jouw past en wat je leuk of interessant vindt. Nodig gerust familie, vrienden en kennissen uit om mee te doen!

  Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en deze nieuwsbrief graag ontvangen? Vul het aanmeldingsformulier hiernaast in of stuur ons je contactgegevens via e-mail naar vvk@kalibermaatwerk.be.
   

  Stuur ons je contactgegevens

  Mag het iets méér zijn? 

  Goesting gekregen om een actieve rol te spelen bij de Vrienden-van-Kaliber ? Laat het ons weten!

  We zoeken vrijwilligers: vrienden die mee willen nadenken, organiseren, de handen uit de mouwen steken. Misschien bij jij wel zo iemand? En ben je bereid af en toe enkele uren vrij te maken om samen met andere vrienden, familie, kennissen, buren … een plezante avond of dag te beleven.

  Interesse? Stuur een mail naar vvk@kalibermaatwerk.be, frank.tegenbos@kalibermaatwerk.be. of luc.verheijen@kalibermaatwerk.be.


  kvf-wit-rood.png
  bpf5318.jpg