Gepubliceerd op 03 mei 2023

Kaliber zorgt voor sympathisanten met gloednieuw initiatief, de Vrienden-van-Kaliber

Meer dan ooit wil Kaliber zijn rol als inclusieve en duurzame onderneming opnemen in de regio Herentals. Met een gloednieuw initiatief en tal van activiteiten hoopt het logistieke maatwerkbedrijf nog meer betrokkenheid met de lokale maatschappij te creëren. “Vrienden-van-Kaliber is er voor iedereen”, zo klinkt het. Ben jij ook een kameraad van formaat?

kvf-wit-rood.png

Gerenommeerd maatwerkbedrijf in Herentals

Kaliber staat met 280 werknemers bekend als één van de grootste werkgevers in de regio Herentals. En daar blijft het niet bij.

De inclusieve aanpak die het maatwerkbedrijf hanteert, creëert kansen op blijvende tewerkstellingen voor mensen in kwetsbare situaties uit de ruime regio Herentals. Daarbij hanteert het bedrijf de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties als ethisch kompas.

De motivatie achter Vrienden-van-Kaliber

De doelstelling om een inclusief en duurzaam maatwerkbedrijf te zijn, reikt volgens Kaliber veel verder dan de werkvloer. Daarom lanceert het bedrijf een gloednieuw initiatief. ‘Vrienden-van-Kaliber’ is een georganiseerd netwerk van geïnteresseerden, sympathisanten, supporters, ambassadeurs en vrijwilligers die zich betrokken voelen bij het project-van-Kaliber.

“Iedereen is welkom als kameraad van formaat. We willen mensen met de meest diverse persoonlijke en professionele achtergronden samenbrengen om het wel en wee van Kaliber te volgen en te verspreiden, feedback te geven en ideeën aan te reiken”, klinkt het bij Kaliber.

Door regelmatig samen te komen en evenementen te organiseren of deel te nemen aan bestaande evenementen hoopt het bedrijf nog dichter bij het volk te staan.

bpf6471-bewerkt.jpg

De eerste activiteiten voor de Vrienden-van-Kaliber

De eerstvolgende activiteit vindt plaats op vrijdag 2 juni om 17u00. De wandeltocht en natuurloop ‘Dwars door de Kazerne’ in Grobbendonk is de ideale gelegenheid om mensen samen te brengen. Achteraf nodigt Kaliber zijn Vrienden uit voor een uitgebreide kennismaking met snacks. 

Ook voor de kinderen is er randanimatie voorzien met onder meer een springkasteel en hindernissenparcours.

Op woensdag 14 juni organiseert Kaliber de volgende activiteit met een thema-avond om 19u30, en ook in juli staan er al zaken op de agenda.
 

Schrijf je snel in 

bpf5318.jpg

Inschrijven is gratis

Deelnemen aan de activiteiten van de Vrienden-van-Kaliber is gratis en volledig vrijblijvend.

Ben jij een geïnteresseerde kameraad van formaat en zoek je meer informatie? Surf dan naar onze vrienden-van-Kaliber webpagina. 
 

Ga naar de VVK pagina