Cellofaneren

Met een gevouwen folie rond je product, krijg je het effect van een geschenkverpakking. Kies voor een luxueuze verpakking met folie of geschenkpapier. Daar hoeft het heus geen Kerstmis voor te zijn.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0891.jpeg

Waarom zijn wij dé geschikte partner in cellofaneren?

Professionele machines en mankracht

Kom je handen tekort? Of wil je niet investeren in een cellofaan-machine? Wij helpen je graag! Kaliber beschikt over 3 professionele Sollas cellofaan machines.

Van kleine tot zeer grote oplagen mogelijk

Als inclusief maatwerkbedrijf hechten we veel waarde aan goede zakenrelaties. Jou tevreden stellen, dat is onze hoogste prioriteit.

Zowel folie als geschenkpapier

Wij werken met beide materialen. 💡Tip: Onze cellofaan-folies kunnen ook van handige trekstrookjes worden voorzien of vooraf worden bedrukt.

dirk-mertens.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel ons op +32(0) 14 21 18 04 en vraag naar Dirk.
Hij helpt je graag verder met al je vragen.

 

Of stuur hem een mailtje.

Waarom kiezen voor Kaliber als partner?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten


Cellofaneren, wat is dat precies?

Cellofaneren is een verpakkingsmethode waarbij folie wordt gevouwen rond één of meerdere producten zodat een geschenkverpakking ontstaat. Bij Kaliber zijn we het gewend om producten te cellofaneren. Kom je handen tekort? Dan helpen we graag!

Of onze cellofaan-folies ook van handige trekstrookjes kunnen worden voorzien of vooraf worden bedrukt? Zeker wel! 

Contacteer ons!