Logistiek op maat

Zit je met een logistieke uitdaging en vind je niet meteen een match met onze diensten? Komt goed! Wij maken met plezier een offerte op maat zodat jij meteen verlost bent van je logistieke zorgen.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0903.jpeg

Waarom logistiek op maat door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten


Logistiek op maat, wat is dat precies?

Soms komen er uitdagingen op je pad waarvoor je niet meteen een oplossing kent. Zit je met de handen in het haar wat de stockage, transportering en distributie van je producten betreft? Wij nemen het over! 

Bel ons even op!

014 21 18 04