Kwaliteitslabels die ons oog voor detail bevestigen

De allerbeste kwaliteit. Voor minder gaan we niet. Dankzij de certificaten die we op zak hebben, kunnen we jou nu ook officieel hét bewijs voorleggen. 

Wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Over welke kwaliteitscertificaten we het precies hebben? Dat ontdek je hier!

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0958.jpeg

Kwaliteit verzekerd dankzij het EFQM-model

Omdat we systematisch de beste kwaliteit willen verzekeren, werken we met een erkend kwaliteitszorgsysteem: het EFQM-model: European Foundation for Quality Management.

Hiermee garanderen we dat iedere stap in het productieproces en de ondersteunende dienstverlening op een kwaliteitsvolle manier wordt doorlopen, volgens de specificaties van de klant.

recognised-by-efqm-3-star-2021-002.png

Certificaten voor alle afdelingen

Omdat we bij Kaliber tal van producten verwerken, besteden we ook hier aandacht aan de normen die door de overheid zijn opgelegd.

ifs-certificaten.png

IFS Certificaten

Daarnaast behaalden we de certificatie voor IFS Food en IFS Logistics. Waarmee we de kwaliteitsvolle werkmethodes voor al onze ‘food’- en ‘non-food' afdelingen bevestigen.

kaliber-eersteklas-maatwerkb0014807.jpeg

Verschillende afdelingen

We vermijden contaminatie tussen de verschillende producten door alle afdelingen (Food, Cosmetica, Non-Food) in aparte gebouwen onder te brengen.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0953.jpeg

Altijd de juiste temperatuur

We beschikken over een geconditioneerde werkruimte en magazijn, waarvan de temperatuur 24/7 wordt gemonitord en bewaakt. Deze infrastructuur laat toe zowel ‘gesloten’ als ‘open' voedingswaren te verwerken. Bovendien garanderen we zo de hoge kwaliteit van producten, ongeacht de weersomstandigheden.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1301.jpeg

Safety first

Ook voor veiligheid op de werkvloer volgen we een erkend systeem. Het dynamisch risicobeheerssysteem (DRBS) is zo een officieel bewijs van de veilige werkomgeving die we onze medewerkers bieden.

bpf6484-2.jpg

GMP Certificaat

Het Good Manufacturing Practice certificaat garandeert dat Kaliber voldoet aan strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen tijdens het productieproces. Wij dragen hygiëne en consistente productkwaliteit hoog in het vaandel. 

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op