“Bij Kaliber zijn ze van hun woord.” - SAM Sensory Clothing

Stockage en orderpicking
Logistiek
Logistiek op maat
E-fulfilment

Wanneer An een bestelling binnenkrijgt via haar webshop, verwerkt ons team dat. Van de kleding inpakken tot het pakket naar de Post brengen. Wij nemen haar logistieke zorgen met veel plezier op ons. Ontdek hoe An onze e-fulfilment samenwerking ervaart.

Ontdek meer over e-fulfilment

20220630-085545.jpg

Testimonial

Hoe klanten ons ervaren

“Bij grote boîtes heb je niet zoveel flexibiliteit en gaat het vaak om grote aantallen. Als kleine speler kan ik daar niet terecht. Bij Kaliber wel. Bovendien zijn ze vlakbij gelegen en werken ze met dezelfde doelgroep als degene waarvoor ik mijn zaak heb opgericht. Dat is zo fijn!”

sam-sensory-logo.png

An Luyten

SAM Sensory Clothing

super-zachte-kleding-zonder-prikkende-naden-etiket.jpg

Een trotse samenwerking voor een mooi product

Prikkelarme, trendy kleding en accessoires voor kinderen en volwassenen. Daarvoor moet je bij SAM Sensory Clothing zijn. 

Ze maken truien, sokken en nog veel meer zonder prikkende labels, stoffen of naden. Dat is werkelijk een droom voor hoogsensitieve mensen en mensen met autisme of ADHD die snel overprikkeld zijn. Een prachtig initiatief voor een - voor ons - herkenbaar probleem. Daar werken wij maar al te graag aan mee.

Nieuwe dienst voor Kaliber

“Toen ik bij Kaliber aanklopte met mijn verhaal, was pakketten verzenden geen dienst die ze aanboden”, vertelt An Luyten, zaakvoerder van SAM Sensory Clothing. “Maar ik kwam wel op het juiste moment, want het was toevallig iets waarmee ze wilden starten. 

Bovendien vallen de medewerkers perfect in mijn doelgroep, dus de klik was er meteen. Ze zijn komen kijken naar mijn voorraad en na enkele gesprekken rolde het systeem al.”

 

Ontdek al onze diensten

Van inpakken tot verzenden

Alle voorraad van SAM Sensory Clothing ligt bij ons. “Van zodra er een bestelling binnenkomt via de webshop, gaat het team daar aan de slag”, gaat An verder. “Ze zoeken de kledingstukken in het magazijn, maken er pakketjes van en steken er een flyer bij. 

Daarna printen ze de verzendlabel en brengen ze de pakketten zelf naar de Post. Een super fijne samenwerking die mij ontzorgt.”

20220630-091947.jpg

Logistieke hulp voor kleine aantallen

An was voor ons een oude bekende. Ooit liet ze zelfs bij ons haar thesis inbinden, toen we nog een beschutte werkplaats waren. Nu zijn we met plezier een all-in-one logistieke oplossing voor haar kleinschalig bedrijf. Want met het aantal orders dat An heeft, kan ze niet terecht bij grotere spelers. Die werken vaak met grote aantallen. Wij hebben die mogelijkheden wel.
  

Lees meer over onze logistieke superkracht

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1222.jpeg

Oplossingsgericht denken

“Wat zo fijn is aan onze samenwerking, is dat Kaliber voor mij vlakbij gelegen is”, benadrukt An. “Wanneer ze een probleem vaststellen met de voorraad of kwaliteit van de producten, bellen ze mij op of sturen ze een mailtje. Ik sta hier dan binnen enkele minuten om samen te kijken naar een oplossing. 

Ze denken altijd mee en kijken vooruit. Die open communicatie en samenwerking met een lokaal bedrijf, maakt dat het allemaal zeer vlot verloopt.”

Vast team helpende handen

“Bij Kaliber kan ik vertrouwen op een vast team”, gaat An verder. “Is er iemand ziek of heeft er iemand verlof? Dan zorgen zij zelf voor vervanging. Met onze uitgeschreven procedures gaat dat vervangen zeer vlot.”

Minstens één keer per maand springt An even binnen in ons magazijn, om de voorraad aan te vullen of om zaken op te halen. Het is altijd een blij weerzien met ons team, want we kennen haar heel goed. Aan het begin van onze samenwerking hielp An immers een hele dag lang met de stocktelling. Daarnaast communiceren we wekelijks via mail. We hebben dus een nauw contact en dat schept zichtbaar vertrouwen.

“Hoe het team eruitziet? Sonja doet de administratie en brengt me op de hoogte als er een probleem of foutmelding is. Zij is mijn vaste contactpersoon. 

Wouter werkt coördinerend en stuurt het team aan. Hij springt in als er mensen vastlopen. En dan heb je nog de talenten die mijn pakketten verzorgen. Die zijn heel fier en vaak ook pietje-precies. Dat is een super kwaliteit voor deze job. Dat ze hun talenten kunnen inzetten voor dit werk, vind ik zo fijn”, vertelt An trots.

287102994-2010997839102747-8882117139782335035-n.jpeg

Transparant, eerlijk en altijd van ons woord

“Op Kaliber kan je rekenen. Als er iets scheelt, zal ik dat altijd horen. Bovendien zijn ze altijd van hun woord. Als we bijvoorbeeld afspreken dat er iets op een bepaald moment buiten moet, dan weet ik dat dat ook gebeurt. En dat is niet overal even evident”, sluit An af.

 

Ga terug naar al onze referenties 

dirk-mertens-sales-manager-full.png

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel ons op +32(0) 14 21 18 04 en vraag naar Dirk.
Hij helpt je graag verder met al je vragen.