Houtwerk

Op zoek naar een partner voor grootschalig en handmatig houtwerk? Dan heb je geluk! Want onze mannen zijn uit het juiste hout gesneden. Jep, wij hebben medewerkers in dienst met een achtergrond in schrijnwerkerij die jouw product splinternieuw afwerken.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1292.jpeg

Houtwerk, wat is dat precies?

Houtwerk is bij Kaliber al het handwerk dat met hout te maken heeft. Want een met de hand vervaagd product, bevat nog net iets meer liefde. En dat is nu net wat een materiaal als hout nodig heeft. Zagen, timmeren en schuren, onze in-house schrijnwerkers doen het allemaal. 

Wat wij zoal op grote schaal kunnen bewerken of produceren voor jou? Denk aan houten panelen, bouwmaterialen en banken. Maar ook kleinere houtwerken zoals kisten, speelgoed en krats kunnen we in grote hoeveelheden verwerken.  

Contacteer ons!

  Waarom houtwerk door Kaliber?

  Kwaliteit

  Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal!

  Mensgericht

  Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten.

  Flexibel

  Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

  quote-knoopwerk.png

  Sociaal Verantwoord Bouwen

  Met hulp van het Europees Sociaal Fonds zetten Knoopwerk en Kaliber, stappen richting een duurzame samenwerking. Wat Knoopwerk precies is?  Dat is in één zin samengevat: een click-and-play houtbouw­systeem voor gemakkelijk, circulair en modulair bouwen.

  “Het doel is simpel”, aldus Wim, directeur van Kaliber , “Het creëren van een innovatieve en inclusieve activiteit met hoge toegevoegde waarde”.

  Volgens Thijs van Knoopwerk is de samenwerking met een maatwerkbedrijf een logische volgende stap: “Hiermee kunnen we die duurzaamheid, die de kern vormt van Knoopwerk in onze volledige waardeketen integreren”.

  Onze klant aan het woord


  kaliber-start-to-build.png

  "Bij Kaliber vonden we kwaliteit en stabiliteit" - Start2build

  Houtwerk
  Werken op locatie

  "Het Kaliber-team helpt ons met de planning van projecten en de aankoop van het hout. Eigenlijk ontzorgen ze ons: wij geven de zaag- en bouwplannen door. Kaliber doet de rest. Zo is het zalig samenwerken.”

  Lees meer

  bpf6233.jpg

  Vraag het aan Dirk!

  Ook werk voor Kaliber?

  Bel ons op +32(0) 14 21 18 04 en vraag naar Dirk.
  Hij helpt je graag verder met al je vragen.