Private label

Bezit je niet over de noodzakelijke ruimte om je artikelen te produceren? Of heb je er simpelweg geen tijd voor? Laat de productie van jouw goederen aan de Kaliber werkkrachten over.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0949.jpeg

Waarom private label laten uitvoeren door Kaliber?

Kwaliteit

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal!

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten.

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten


Private label, wat is dat precies?

Private label is de Engelse term voor huismerk. Het is een merk dat jij met je eigen bedrijf op de markt brengt. Wil je de productie van je huismerk extern laten uitvoeren? Dan zit je bij Kaliber goed! 

Voor al je kruidenierswaren, cosmeticaproducten, voedingsproducten, en zo veel meer zijn wij graag je helpende hand. 
 

Contacteer ons!