Manuele montage

Montagewerk kun je vaak niet automatiseren. Tegelijk is het routinewerk dat veel nauwkeurigheid vraagt. Laat dat nu net onze sterkte zijn. Kaliber zaagt, lijmt, bouwt en monteert voor jou.

kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1270.jpeg

Manuele montage, wat is dat precies?

Manuele montage is het met de hand in elkaar zetten van producten. Een noodzakelijke opdracht wanneer een machine tekortschiet. 

Onze medewerkers mét vaste hand en oog voor detail zijn ervaren in het monteren van diverse producten. Dankzij hun buitengewone focus monteren zij elk product met 100% precisie. Dat vind je nergens anders! Wees er maar zeker van, op de mannen van Kaliber kun je bouwen.

Contacteer ons!

Waarom manuele montage door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

Quotes van onze klanten