Stockage en orderpicking

Laat je producten stockeren in een gecontroleerde Kaliber werkruimte. Zelfs temperatuurgevoelige producten bewaren we voor jou volgens de vooropgestelde kwaliteitsregels. Wil je ook orders laten klaarmaken door ons team? Perfect mogelijk!

kaliber-eersteklas-maatwerkb0014807.jpeg

Waarom stockage en orderpicking door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal!

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten.

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten


Stockage en orderpicking, wat is dat precies?

Stockage is de bewaring en bewaking van jouw producten. Bij Kaliber gaan we uiterst zorgzaam om met jouw kostbaarste bezit, je goederen. Daarom beschikken we over werkruimtes die we op vlak van temperatuur, vocht en licht vanop afstand kunnen regelen. Zo verzekeren we het behoud van je kwaliteit. Cool, toch? 

Orderpicking is het verzamelen en klaarmaken van binnengekomen orders of bestellingen. Heb je graag dat onze medewerkers zich daar ook voor inzetten? Dat is maar een vraag! 
 

Contacteer ons!