Enclavewerking

Heb je werk dat je in-house wilt uitvoeren, maar kom je handen tekort? Onze teams zijn thuis in alle soorten repetitief handwerk. Je schakelt ons in voor allerlei klussen: van logistieke opdrachten tot montagewerk en alles wat daartussen zit. En je mag ervan op aan, van stiptheid en kwaliteit maken wij onze prioriteit.

bpf6694.jpg

Wat Kaliber voor jou regelt

  • Begeleiding: onze medewerkers worden steeds vergezeld door een erkende begeleider die volledig op de hoogte is van de opdracht.
  • Opleiding: wij leiden onze teams zelf op, volgens jouw instructies en aandachtspunten. Zo verzekeren we altijd de kwaliteit die jij voor ogen hebt.
  • Vervoer: onze medewerkers vertrekken samen met onze eigen Kaliber-bus richting jouw werkplaats. Onder begeleiding van de teamverantwoordelijke.
  • Ervaren teams die bekend zijn in jouw sector: van voeding tot houtbewerking en elektronische montage, wij hebben in elk team specialisten zitten.
  • Veiligheid en hygiëne: we beschikken over de nodige certificaten en materialen die jou een veilige en hygiënische verwerking van je producten verzekeren.
bpf6484-2.jpg
bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Waarom enclavewerking met Kaliber?

Steeds hetzelfde team

Bij Kaliber vinden we stabiliteit en structuur heel belangrijk. Ook voor onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat er bij jou steeds hetzelfde team over de vloer komt. 

Zo hoef je maar één keer de opdracht uit te leggen en blenden we snel met jouw team. Is er een Kaliber-collega ziek? Dan zorgen we zelf voor vervanging. 

Gedreven werkkrachten

Onze medewerkers zijn dankbaar dat ze mogen werken. Daardoor wandelen ze dagelijks met een big smile je werksite binnen. 

En blije werknemers zijn goede werknemers, want niets is hen teveel. Ze willen jou trots maken en geruststellen. Elke dag opnieuw.

Eén aanspreekpunt

Elk Kaliber-team bestaat uit 4 tot 8 medewerkers die we intensief trainen. Een ervaren werkcoach stuurt het team aan en waakt over de kwaliteit. Die coach is ook jouw aanspreekpunt. 

En wees gerust, jouw huisregels zijn de onze. Bovendien schakel je ons in voor korte en lange opdrachten. 

maatwerkcoach-web-header-horeca-2800x1550jpg-scaled.jpg

Word jij ook maatwerkcoach?

Maatwerkcoaches zijn spilfiguren in maatwerkbedrijven, en Groep Maatwerk zet ze graag in de kijker met hun campagne "Ga voor een job als maatwerkcoach."

Bekijk in de videogetuigenissen hoe allerlei Belgische bedrijven hun medewerkers laten openbloeien in verschillende sectoren. 
 

Bekijk de getuigenissen van maatwerkcoaches

Referenties

Waarom onze klanten voor ons kiezen