E-fulfilment

Ben jij een zaakvoerder met een webshop, of een e-commerce speler? En word je gek van al dat inpak- en verzendwerk? Besteed deze logistieke taken uit aan ons team en focus je op andere zaken. Wij nemen graag jouw e-fulfilment van je over!

20220630-085545.jpg

E-fulfilment, wat is dat eigenlijk?

E-fulfilment is onze allesomvattende dienstverlening voor elk bedrijf dat online producten verkoopt. We nemen hierbij alle logistieke taken rond inpakken en verzenden over. 

We beheren je voorraad, doen regelmatig stocktellingen en nemen de orderpicking voor onze rekening. Ook verzorgen we de verzending, van het pakket klaarmaken en labelen, tot de track & trace code verzorgen en af te leveren aan het verzendpunt. Zelfs de retourzendingen nemen we voor onze rekening. 

Kortom, alles wat bij een online bestelling komt kijken, nemen wij van je over. Zo kun jij je focussen op andere zaken. 
 

Ja, ik heb interesse

  Voor wie is e-fulfilment nuttig?

  Onze e-fulfilment dienst is ideaal voor start-ups in e-commerce, en ondernemingen met een goed draaiende webshop.

  Vaak krijgen zij het inpakken en verzenden van  hun producten nét niet zelf klaar en is alle hulp welkom. Maar om een heel team in dienst te nemen, is er onvoldoende ruimte of budget. Herkenbaar? Dan bieden we Kaliber de ideale oplossing!

  Tip: Wil je toch liever een team van Kaliber dat bij jou op locatie werkt? Dan is onze enclavewerking interessant!
   

  Ja, ik wil een team op mijn locatie

  kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf1317.jpeg

  Welke zaken nemen wij van je over?

  Inpakken

  • Voorraadbeheer en stockage: wij ontvangen je goederen, slaan deze gestructureerd op in ons eigen magazijn en beheren je voorraad. Regelmatig tellen we je stock na en houden we je up to date.

  • Orderpicking: wij leggen een verbinding met jouw ordersysteem. Komt er een bestelling binnen? Dan krijgen wij daar een melding van en zoeken we de juiste items in het magazijn. We voegen alle producten uit de bestelling samen en plaatsen deze in een doos. Hoe we deze verpakking personaliseren? Dat kiezen we samen uit!

  • Inpakken en zendingen klaarmaken: we pakken het pakket in en maken het klaar voor verzending. Hierbij volgen we nauwkeurig het inpakproces dat we samen opstellen. Heb jij persoonlijke kaarten, stickers of inpakmateriaal dat die fijne 'personal touch' toevoegt? Dan zorgen wij hiervoor, precies zoals jij dat zelf zou doen.

  Verzenden

  • Track & trace codes verzorgen: we zorgen voor de traceerbaarheid van je producten. Met de track & trace codes op jouw bestellingen weten je klant, jijzelf en wij op elk moment waar de zending zich bevindt. Jij houdt zo de volledige controle.

  • Verzending: we handelen elk pakket logistiek correct af en brengen de pakketten voor jouw klanten naar onze vertrouwde postpunten. Zij verzenden jouw pakket met de grootste zorg en zorgen ervoor dat ze tijdig geleverd worden. 

  • Retourverwerking: ook de retourzendingen nemen wij voor onze rekening. We nemen de pakketten aan, controleren de inhoud en verwerken de stockwissel. Zo houden we het stockbeheer altijd up to date. 

  Waarom e-fulfilment met Kaliber?

  bpf6639-bewerkt.jpg

  Blije werkkrachten

  Onze medewerkers zijn dankbaar dat ze mogen werken, want op andere werkplekken krijgen ze vaak geen kans. 

  Jammer, want hun concentratievermogen is vaak opmerkelijk beter. Blije werknemers zijn ook goede werknemers, want niets is hen teveel. Ze willen jou trots maken en geruststellen. Elke dag opnieuw.

  20220630-091947.jpg

  Steeds hetzelfde team

  Bij Kaliber vinden we stabiliteit en structuur heel belangrijk. Ook voor onze klanten. 

  Daarom zorgen we ervoor dat steeds hetzelfde team  zich ontfermt over jouw pakketjes. Zo hoef je maar één keer de opdracht uit te leggen. Is er een Kaliber-collega ziek? Dan zorgen we zelf voor vervanging.

  kaliber-eersteklas-maatwerk-dsf0958.jpeg

  Flexibel in te zetten

  Is jouw webshop nog in opstartfase? Zoek je hulp om piek- en dalmomenten op te vangen in je bestellingen? 

  Wij staan paraat wanneer jij ons nodig hebt. We leiden een vast team op dat voor jou de handeling en verzending van jouw pakketten regelt. Zij kunnen meteen starten wanneer er zich piekmomenten voordoen. 

  Wij werken op basis van jouw bestellingen

  Onze kleine Kaliber teams werken op basis van jouw bestellingen. Is er vandaag weinig verkocht, maar verwacht je de komende dagen wél een piek in bestellingen? Dan spelen wij daar vlot op in. 

  Zo houd je de controle over jouw piek- en dalperiodes en besteed je niet onnodig veel tijd aan het opleiden van steeds nieuwe, en soms onbetrouwbare, interimkrachten.
   

  Ja, ik wil flexibele werkkrachten

  warehouse-picking.jpg
  bpf6233.jpg

  Vraag het aan Dirk!

  Ook werk voor Kaliber?

  Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
    

  Bel Dirk even op

  Reviews van tevreden klanten