Etiketteren

Maak je producten traceerbaar en kies tussen inktjetprinting en THT-labeling. Met de hand of geautomatiseerd? Jij kiest. Ons ervaren team regelt het voor jou.

etiketteren-10.jpeg

Waarom etiketteren door Kaliber?

Kwalitatief

Je wilt niets minder dan topkwaliteit. Bij Kaliber ben je gerust: wij doen ons werk grondig en met respect voor ieders gezondheid en veiligheid. Welke kwaliteitscertificaten we op zak hebben? Ontdek ze allemaal! 

Mensgericht

Onze mensen zijn dan misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat ze doen, zijn ze de allerbeste. Elke medewerkers wordt daarom zeer doelbewust ingezet en krijgt een job toegewezen die perfect bij hem of haar past. Daardoor zijn het stuk voor stuk blije werkkrachten. 

 
Neem contact op met ons team

Flexibel

Bij Kaliber houden we van uitdagingen. Heb jij specifieke vereisten of is jouw werk van een apart kaliber? Wij stellen een team samen dat perfect op jouw werk is afgestemd. Zo ben je altijd zeker van de beste service.

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.
  

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten


Etiketteren, wat is dat precies?

Etiketteren is je product of verpakking voorzien van een informatief label. Identificeer je goederen zodat ze makkelijk traceerbaar zijn en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen

Bij Kaliber brengen we jouw etiketten manueel of met een machine aan. Kleeft er al een blanco etiket op jouw product? Dan bedrukken wij ze met onze high-tech inktjet-printers. Houdbaarheidsdatums (THT), lotnummers en informatie rond de traceerbaarheid van jouw  goederen is cruciaal en dat weet ons team maar al te goed.

 

Heb jij extra handen nodig voor jouw opdracht rond etiketteren? 

Contacteer ons