Gepubliceerd op 07 november 2023

Steun dit eindejaar de lokale én sociale economie met geschenkdozen van Kaliber

Ons maatwerkbedrijf verkoopt dit eindejaar voor het vijfde jaar op rij geschenkdozen met een sociaal karakter. Dit zowel voor bedrijven als particulieren. Onze leuke attenties zijn niet alleen smakelijk, maar weerspiegelen ook een mooi verhaal van inclusie en duurzaam ondernemen. Koop jij dit jaar ook lokale eindejaarsgeschenken?

geschenkdozen-kaliber.png

Vier formules met een extra goede nasmaak

Met vier vaste geschenkdozen om uit te kiezen, biedt het maatwerkbedrijf voor ieder wat wils. Zo kan je kiezen uit de Italiaanse pastabox, de Aziatische wokbox, een aperitiefbox en een heerlijke ontbijtbox. Stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld door het diverse team.

De unieke sterktes van de werkkrachten bij Kaliber

“Wij bieden onder andere werkgelegenheid aan mensen die het moeilijker hebben op de traditionele arbeidsmarkt", zegt Dirk Mertens, de sales manager bij Kaliber. "Deze mensen zijn misschien mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar excelleren in hun vakgebied. Hun precisie en langdurige focus overtreft vaak het gemiddelde, wat positief is voor onszelf én voor onze opdrachtgevers.”

“Met de aankoop van een geschenkdoos steun je per direct de lokale en sociale economie, je creëert er letterlijk kansen mee”, vertelt Dirk verder. “Zo zorg je er mee voor dat onze mensen aan het werk blijven en een actieve rol in de samenleving vervullen. Dat is van onschatbare waarde.

screenshot-2023-09-28-at-11.png

Mogelijkheid tot een uniek design volgens jouw huisstijl

Bedrijven hebben de mogelijkheid om de sleeve, ofwel de wikkel rondom de geschenkdoos, aan te passen naar een eigen ontwerp. Met deze optie dragen bedrijven hun merkimago en branding uit bij iedere gift.

1x1-aperitief.png

Bestel tot en met 8 december 2023

Om deze exclusieve geschenkdozen tijdig te ontvangen, moeten bestellingen ten laatste op 8 december 2023 worden geplaatst. Wees er snel bij en verras je dierbaren, klanten of werknemers met een uniek en betekenisvol eindejaarsgeschenk.

Wil jij dit eindejaar ook een extra waardevol geschenk van Kaliber geven? Plaats eenvoudig een bestelling via www.kalibermaatwerk.be/geschenkdozen.
 

Plaats jouw bestelling

Quotes van onze klanten