Gepubliceerd op 07 juni 2023

Kaliber zoekt 30 extra mensen van Kaliber

Bij Kaliber in Herentals staan ze allesbehalve stil. Het inclusieve maatwerkbedrijf is op zoek naar 30 extra medewerkers met een sterk sociaal hart. Zowel maatwerkers als maatwerkcoaches zijn er van harte welkom. En die laatste is een job die meer mensen ligt dan je zou denken.

headers-facebook-5.png

Zoektocht naar 30 extra werkkrachten geopend

Kaliber is met 280 collega’s één van de grootste werkgevers in Herentals. Dat het er goed werken is, spat ervan af in de nieuwe reclamecampagne die ze lanceren: Mensen van Kaliber. 

Stel jij jezelf graag kandidaat voor een mooie job die ertoe doet? Solliciteer eenvoudig via de campagnewebsite www.mensenvankaliber.be.
 

Ontdek onze openstaande vacatures

wim-dewindt-algemeen-directeur-kaliber.jpg
“Met Mensen van Kaliber’ geven we het podium aan onze trouwe werkkrachten die elke dag met een glimlach op de werkvloer staan. We willen ons bedrijf positioneren als een sterke werkgever en zo'n 30 extra collega’s aantrekken.”


- Wim Dewindt, algemeen directeur van Kaliber.

Open werksfeer en de kans om jezelf te zijn

Open werksfeer en de kans om jezelf te zijn

Naast een open werksfeer en een vlotte bereikbaarheid, krijg je bij Kaliber ook de kans om jezelf te ontplooien. En dat heeft zo zijn redenen. “Kaliber is een bedrijf zoals een ander, toch werken we ook met speciale talenten. Wij geven mensen die elders geen kansen krijgen wél het vertrouwen”, klinkt het.

Juiste begeleiding en job per persoon

“Bij Kaliber geloven we dat een werkkracht pas optimaal presteert als die ook goed in zijn vel zit. Daarom zetten we enorm in op die persoonlijke aanpak. We willen elk van onze medewerkers sterker maken, hun talenten ontdekken en verder ontwikkelen”, gaat Dewindt verder.

kaliber.png

Onze missie

“Bij ons werken ook personen met een complexe sociale achtergrond, mensen die een aangepaste werkstructuur nodig hebben of mensen met een beperking. Mits de juiste begeleiding en de juiste job voor die persoon, presteren deze mensen even goed en vaak zelfs beter dan de gemiddelde arbeidskracht”, aldus Dewindt.

Met de professionele en toch familiale aanpak die het bedrijf hanteert, wil Kaliber waarde creëren voor zowel klanten en medewerkers als de bredere regio Herentals.


Op zoek naar meer info, of interesse in een job bij Kaliber? Surf dan snel naar de campagnewebsite mensenvankaliber.be.

Ontmoet onze Mensen van Kaliber

bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Heb jij een opdracht voor Kaliber?

Bel ons op +32(0) 14 21 18 04 en vraag naar Dirk. 
Hij helpt je graag verder met al je vragen.
 

Bel Dirk op 

Quotes van onze klanten