Gepubliceerd op 28 november 2022

Kaliber kleurt roze voor Think Pink en brengt 550 euro in het laatje

Alle Kaliber werknemers trokken op maandag 24 oktober hun mooiste roze tenue uit de kast. Zelf tot in de productieruimte werd de roze trend doorgezet. Kaliber steunt Think Pink al jaren en wil dat met deze actie ook letterlijk laten zien. Op allerlei manieren zamelden de medewerkers centen in voor het goede doel. Een geslaagde editie die volgend jaar zeker een vervolg krijgt.

voltallig-kaliber-team-kleurt-roze-voor-think-pink.jpg

Pink Monday

Kaliber steunt Think Pink en dat hebben we ook letterlijk laten zien”, klinkt het bij medewerkster Inge Reypens. 

“Op maandag 24 oktober hebben we een heuse Pink Monday in ’t leven geroepen. Iedereen droeg die dag iets roze. Zelfs Ben, onze blindengeleidehond van dienst, droeg zijn steentje bij.” 

De hele week werden er ook roze haarnetjes gedragen door iedereen die er in productie één moest dragen. De roze lintjes werden de hele maand oktober massaal verkocht en opgespeld bij Kaliber.

blindegeleidehond-ben-van-kaliber-draagt-roze-sjaal.jpeg

Samen lopen en wandelen

Om de roze week gezond en actief af te sluiten, gingen alle medewerkers van Kaliber op donderdag 27 oktober aan ’t bewegen voor het goede doel. 

“Tijdens onze middagpauze die uitzonderlijk duurde van 11.30 uur tot 13 uur zijn we met z’n allen gaan lopen en wandelen om Think Pink te steunen.”, klinkt het verder. “Iedereen vertrok en kwam toe in stijl met de nodige roze omkadering

Alle deelnemers konden een vrije bijdrage leveren voor hun deelname aan de Kaliber Walk & Run, om zo nog extra geld in het laatje te brengen.”

kaliber-wandelt-voor-think-pink.jpg

Geslaagde editie

Uiteindelijk werd door de vele acties bij maatwerkbedrijf Kaliber in Herentals het mooie bedrag van 550 euro verzameld dat aan Think Pink geschonken wordt. 

De eerste roze week ooit bij het bedrijf was een geslaagde editie. “Op naar volgend jaar voor nog meer roze acties”, roept men vol goede moed bij Kaliber.

 

Bekijk de volledige RTV-reportage

pink-ladies-kaliber-voor-think-pink.jpeg
bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel ons op +32(0) 14 21 18 04 en vraag naar Dirk.
Hij helpt je graag verder met al je vragen.

Quotes van onze klanten