Gepubliceerd op 20 juli 2023

Ellen Van Loy toont warm hart tijdens G-Koers van Kaliber op Herentals Fietst & Feest

Bezoekers van Herentals Fietst & Feest mogen dit jaar heel wat vernieuwing verwachten. Eén van de grootste aanpassingen is ongetwijfeld de nieuwe naam voor het na-Tourcriterium van de G-sporters. Die door ons wordt omgedoopt tot de G-Koers van Kaliber.

gkoers-social-b1-1-1.png

Iedereen verdient een podium

Zowel de beloftevolle dames, heren als G-sporters krijgen op donderdag 27 juli de kans om hun beste beentje voor te zetten op het zomerse wielerevent Herentals Fietst en Feest. Verschillende wielerwedstrijden volgen elkaar op en brengen mensen van alle leeftijden en talenten samen.

“Dagdagelijks bieden wij vast werk aan meer dan 200 personen in kwetsbare situaties uit de regio Herentals. We moedigen inclusiviteit aan en moedigen onze G-sporters graag persoonlijk aan. Het is precies dezelfde aanpak die Kaliber dag na dag ook in eigen huis hanteert: kansen creëren voor medewerkers, elk met een eigen talent”, vertelt Wim Dewindt, CEO van Kaliber.

Als lokaal maatwerkbedrijf dat inclusiviteit voorop stelt, willen we de aandacht vestigen op het bijzondere talent van de deelnemers. Niemand minder dan Ellen Van Loy steekt de G-coureurs een hart onder de riem en zal de deelnemers huldigen op het podium.

Beloftevolle G-sporters van Kaliber

Ook twee van onze eigen maatwerkers nemen deel aan de wielerwedstrijd. Florian Sleeckx, Belgisch tijdritkampioen, nam vorig jaar al deel en werd toen knap derde. Zijn vriendin Chayene Goudar fietst dit jaar ook mee voor een plaats op het podium. “Onze G-sporters kunnen alle aanmoediging gebruiken. Bij deze dus een warme oproep om mee te komen supporteren op donderdag 27 juli om 14u30 op de Grote Markt in Herentals”, gaat Dewindt verder.

Herentalse wielervedette Ellen Van Loy geeft alvast het goede voorbeeld. Zij verkent samen met de deelnemers het parcours van de Kaliber G-koers en zet achteraf de winnaars in de bloemetjes.

gkoers-logo-rood.png

Kerkplein wordt Kampioenenplein van Kaliber

Er is ook heel wat randanimatie voor de kleinere feestgangers. Het Kerkplein in de Kerkstraat wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot een waar Kampioenenplein, waar iedereen een kampioen van Kaliber is!

Bezoekers profiteren hier van een veilig afgeschermde zone waar kinderen van alle leeftijden naar hartelust kunnen spelen, sporten en meer. Een minigolfterrein, een parcours met gekke fietsen, circusinitiatie, drie springkastelen en grime maken het aanbod animatie heel divers. En wie dorst krijgt van zoveel plezier, kan terecht op het gezellige buitenterras.

Zowel het Kampioenenplein als het terras zijn vrij toegankelijk. Een armbandje om aan de activiteiten deel te nemen is te verkrijgen voor 5 euro, inclusief een goedgevulde goodiebag om mee naar huis te nemen. Een initiatief dat Kaliber maar al te graag sponsort.

“Naast een eigen plek, heeft het Kampioenenplein ook een eigen gezicht”, vertelt Dewindt. “Het vrolijk lachende figuurtje Jaak Spaak is een weerspiegeling van het sportieve en kindvriendelijke karakter van het evenement. Op dit plein kan elk kind zich kampioen voelen.”

gkoers-social-b2-1-1.png
bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.

 

Bel Dirk even op

Quotes van onze klanten