Gepubliceerd op 10 juli 2024

Beste beentjes worden voorgezet op Herentalse G-Koers van Kaliber, de Ereprijs Ellen Van Loy

Herentals fietst en feest dit jaar weer voluit op en rond het kerkplein. En ook Kaliber is van de partij. Als sponsor geven we - dit jaar op donderdag 25 juli - opnieuw het startschot voor de bekende G-koerswedstrijd.

hff-2023-ellen-van-loy-g-koers-kaliber.jpg

Ellen van Loy officiële meter van G-criterium sinds dit jaar

Op donderdag 25 juli, van 14u30 tot 15u45, geven alle G-koersers het beste van zichzelf en gaat de winnaar naar huis met de ereprijs Ellen Van Loy. De Herentalse ex-veldrijdster is immers sinds dit jaar officieel meter van dit evenement.

Van Loy was vorig jaar al enorm betrokken bij de koers. Ze motiveerde de enthousiaste deelnemers en engageerde zich toen ook als prijsuitreikster. De organisatie vond het dan ook een evidentie om haar tot meter uit te roepen.

Ellen-Van-Loy-Florian-Kaliber-Maatwerk-G-Koers-Herentals-Fietst-Feest-2024.jpeg

Foto v.l.n.r.: Dirk Mertens / Commercieel directeur Kaliber – Florian Sleeckx / Kaliber – Ellen Van Loy / Voormalig veldrijdster – Wim Dewindt / Algemeen directeur Kaliber

Opnieuw podiumplaats voor Kaliber medewerkers?

Net als vorig jaar rijden er opnieuw heel wat bekende gezichten mee. Benieuwd of collega Florian Sleeckx ook deze editie een podiumplaats weet te bemachtigen. Hij zorgde vorig jaar voor een absoluut hoogtepunt toen hij vriendin Chayene Goudar ten huwelijk vroeg na de G-Koers!

Wij wensen hem alvast veel succes toe.

g-koers-kaliber-chayenne-goudar-tweede-plaats-2023.jpg

Van kerkplein tot Kampioenenplein

Als sponsor van het hele gebeuren, nodigen we alle deelnemers en supporters van elke leeftijd uit op het kerkplein, dat voor de gelegenheid weer wordt omgedoopt tot Kampioenenplein van Kaliber.

Mini springkastelen, een kleurstraat en kindermolen, maar ook tal van eet- en drinkgelegenheden bieden plezier voor jong en oud. Het veilig afgeschermde speelparadijs waar elk kind zich kampioen mag voelen, is zowel op donderdag als vrijdag en zaterdag geopend van 14u tot 21u. 

Zien we je daar? Wie weet krijg je wel één van onze mooie goodiebags mee! 

gkoers-social-b2-1-1-full.png
bpf6233.jpg

Vraag het aan Dirk!

Ook werk voor Kaliber?

Bel naar 014 28 27 87 en vertel alles over je uitdaging aan Dirk Mertens, onze goedlachse salesmanager. Even later zit er een Kaliber voorstel te pronken in je mailbox.

Bel Dirk even op

Trotse samenwerkingen

Hoe klanten onze samenwerking ervaren.