Uitleendienst herbruikbare bekers

In haar streven naar een meer duurzaam gebruik van materialen, stelt de Stad Herentals herbruikbare bekers ter beschikking aan Herentalse verenigingen die een evenement organiseren. De stad selecteerde Kaliber als partner om deze uitleendienst praktisch te organiseren. De gereinigde bekers worden in volle korven klaargemaakt voor afhaling bij Kaliber. Na gebruik worden de vuile bekers in de korven terug bij Kaliber binnengebracht, die ze reinigt en klaarmaakt voor een volgende uitleenbeurt.

Kaliber en de Stad Herentals wensen u een succesvol evenement toe !

HOE RESERVEER IK HERBRUIKBARE BEKERS VOOR MIJN EVENEMENT ?

1. Check de beschikbaarheid.

Het onderstaande overzicht toont of en hoeveel bekers er beschikbaar zijn op de datum van uw evenement. Houd hiermee rekening bij uw reservatieaanvraag. De bekers worden toegewezen op een ‘first comes, first serves’-basis.

2. Vul het reservatieformulier volledig in.

Alleen Herentalse verenigingen kunnen bekers ontlenen voor hun evenement. Vul het formulier volledig in, zodat de Stad Herentals kan nagaan of U voldoet aan alle voorwaarden. Alle verdere communicatie verloopt per e-mail.

Voor specifieke vragen contacteer evenementen@herentals.be.

3. Volg de instructies stipt op.

Kaliber verwerkt de goedgekeurde reservatieaanvragen en brengt u schriftelijk op de hoogte over het verdere verloop. U ontvangt een mail met opgave van het aantal toegewezen bekers, de plaats en het tijdstip van afhaling en terugname. Houd U stipt aan de afspraken. Zo garanderen wij voor U een vlekkeloze dienstverlening, die wij dank zij uw stiptheid ook aan andere verenigingen kunnen waarborgen.