SLEEVEN

Bij het sleeven wordt een folie rondom (360°) een drager gekrompen. In tegenstelling met traditionele etiketten is op deze manier de hele oppervlakte en iedere millimeter beschikbaar voor uw commerciële boodschap (logo, informatie, …). Een bijkomende troef is dat sleeves perfect de vorm van de drager aannemen, waardoor creatieve ideeën volledig tot hun recht komen.

Kortom, de meest stijlvolle van alle verpakkingen ! Kaliber beschikt over 3 sleeve machines (Scaligera, Graham en Clever) en is dus uw geschikte partner voor kleine en middelgrote series !

Waarom
Opties

WENST U VRIJBLIJVEND GECONTACTEERD TE WORDEN OVER ONS AANBOD ?
  WAAROM SLEEVEN ?

  Grote en kleine oplages
  Sleeves worden zowel handmatig als volautomatisch aangebracht. Deze technologie is dus geschikt voor zowel kleine als grote oplages: een unieke verpakkingsoplossing voor limited editions en promo’s.

  Waterbestendige verpakking
  Sleeves zijn waterbestendig. Hierdoor zijn ze ideaal voor de verpakking van vloeibare producten of toepassingen in vochtige omgevingen zoals schoonheids- en farmaceutische producten, dranken, sauzen, gels, schoonmaakproducten, …

  360° Verpakking
  Sleeves bedekken uw product rondom rond en omsluiten unieke vormen perfect. Zo ontstaat extra promotie-oppervlakte in vergelijking met conventionele productetiketten.

  Kleur
  Omwille van hun hoge kleurintensiteit en -stabiliteit hebben sleeves een grotere en luxueuzere uitstraling dan traditionele etiketten.

  Multi-materiaal
  Sleeves kunnen aangebracht worden op een grote verscheidenheid aan materialen en vormen zoals bijvoorbeeld kunststoffen, glazen en metalen flessen, flacons, containers, bekers, …

  Milieuvriendelijk
  Sleeves worden gekrompen en dus niet gelijmd. Hierdoor laten sleeves zich gemakkelijk verwijderen zonder (lijm)resten, wat hen goed sorteerbaar maakt. Een milieuvriendelijke oplossing dus !

  Eerste gebruikersgarantie
  Het onvermijdbare afscheuren van een gedeelte van de sleeve verraadt het openen of een eerste gebruik van het product. Een slimme ‘eerste gebruikersgarantie’ of ’tamper-evidence’ voor kritische consumenten.

  Gepersonaliseerd
  Sleeves bedrukken met uw persoonlijke boodschap: ideaal voor relatie- en personeelsgeschenken. Een unieke, creatieve ‘personal touch’ op producten bij speciale gelegenheden en evenementen…

  Beschadigings- en krasbestendigheid
  Uw boodschap wordt op de binnenzijde van de krimpfolie gedrukt. Hierdoor zijn sleeves krasbestendig en bieden ze goed weerstand tegen vlekken en externe beschadigingen. Bovendien behouden kleuren veel langer hun intensiteit.

  Contacteer ons !
  Top

  SLEEVE-OPTIES

  Full Body sleeve
  Deze sleeve bedekt de volledige drager. (fles, doos, flacon, bokaal, …)

  Anti-tamper sleeve
  Deze sleeve is geperforeerd, waardoor een gedeelte kan worden afgescheurd. Zo heeft de consument een ‘eerste gebruiks’-garantie.

  Undersleeving
  Bij undersleeven loopt de folie door tot enkele millimeters onder het product, wat een zeer verzorgde afwerking oplevert en opkrulling (‘smiling’) voorkomt. De sleeve blijft bovendien gegarandeerd strak op zijn plaats zitten.

  Sleeves met venster
  Een mooie oplossing onder meer voor wie een zicht wil krijgen op het vloeistofniveau in een fles. Door een stukje van de krimpfolie onbedrukt te laten, ontstaat een kijkvenster. Ook toepasbaar op houders met poeders, granulaten, …

  Capsleeving
  Bij capsleeving wordt de sleeve enkel op de dop aangebracht. Vooral bij grote doppen resulteert dit in een eye-catcher die uw promo extra in de verf zet. In combinatie met anti-tampering is deze sleeve bovendien makkelijk afscheurbaar.

  Multipack sleeving
  Meerdere producten gebundeld in één sleeve. De gedroomde oplossing voor vele promo-acties !

  Grote en kleine oplages
  Ons flexibel machinepark laat toe om zowel kleine (500 stuks), middelgrote (15.000 stuks) als grote series (> 50.000 stuks) te realiseren.

  Partieel sleeven
  De eenvoudigste oplossing indien een full-body sleeve geen meerwaarde biedt. Alle andere voordelen blijven wel van toepassing !

  Andere oplossingen
  Sleeven heeft nog talloze andere mogelijkheden die leiden tot unieke creatieve oplossingen. Contacteer ons om deze samen met u uit te werken en te realiseren !

  Top