Bent u niet zo goed met cijfers? Hebt u misschien twee linkerhanden? Of bent u een beejte dyslectisch?

De waarheid is: we hebben allemaal wel iets, een eigenschap die ons soms parten speelt in ons leven, en dus ook onze jobkeuze mee stuurt. Je kan eigenlijk gerust zeggen dat iederéén wel een arbeidsbeperking heeft.

Wat is de uwe?

Iederéén heeft een arbeidsbeperking.
E
n ook iedereen heeft talent.

Bij ons werken mensen met een arbeidsbeperking. Wij spreken liever over arbeidsmogelijkheden. Want iedereen is ergens goed in, of kan er goed in worden. Zo zijn mensen met een zogenaamde arbeidsbeperking vaak sterk in een cruciale schakel van onze economie: repetitief handwerk van hoge kwaliteit.

Sterker nog: onze mensen zijn daar béter in. Ze zijn mentaal, fysiek of sociaal kwetsbaar, maar in wat wij doen, zijn ze de allerbesten. Ze werken nauwkeuriger en blijven langer gefocust dan zij die zogezegd geen beperking hebben. In onze sector zijn dat enorme troeven, voor ons en onze klanten, waar onze enthousiaste ploeg terecht fier op is.

Onze mensen zijn dus van een bijzonder kaliber, dat kan je wel zeggen. Groot kaliber.

Allemaal verschillend, maar stuk voor stuk werken ze volwaardig mee aan de economische én maatschappelijke groei van ons allemaal, van welk kaliber u ook bent.